Dnevni horoskop za 16.10.2017.

0

Ovan

OvanVaš nastup je danas izuzetan, komunikativni ste, elokventni, duhoviti, i možete ostaviti veliki utisak na sagovornika. Daćete sebe sto posto u nekim dogovorima, ali će vas sve ovo ostaviti dosta iscrpljenim u popodnevnim časovima. Lijep dan za susret sa partnerom, ali za kućnu varijantu.

 

Bik

BikPreviše očekujete od jedne osobe i možete biti prilično razočarani ako shvatite da će obećanje koje vam je dala biti samo djelimično ispunjeno. Neke riječi od strane voljene osobe doživljavate kao jaku kritiku, iako to nije bila namjera druge strane. Ne primjećujete da je neko zainteresovan za vas.

 

Blizanci

BlizanciRiješili ste jednu poslovnu dilemu u ranim jutarnjim satima i sada možete da odahnete. Malo je sreće bilo upleteno u sve ovo, ali ne može se osporiti i da je vaše rješenje bilo prilično kreativno. Vi obično, kada ste u problemu, smišljate idealne načine da izađete iz istog. Lošija komunikacija sa voljenom osobom.

 

Rak

RakDanas se od vas traži da donesete neku vrstu odluke ili da nađete rješenje za jedan problem. Dobro znate tačno šta vam je činiti, ali se ustručavate, jer ste svjesni da će vam neki ljudi zamjeriti. Vaš nastup prema nekome ko vam je simpatičan biće duhovit i pun samopouzdanja. Ovu osobu možete osvojiti.

 

Lav

LavOsjećate izvjesnu tjeskobu, jer vam se čini da u jednom poslovnom kontaktu niste uspjeli da prezentujete sebe ili svoje ideje na pravi način. Šta ste učinili, učinili ste. Ne razmišljajte više o tome. Partner vam vrlo suptilno prebacuje neke stvar, ali se vi pravite blesavi.

 

Djevica

DjevicaDosta toga vam je jasno u jednoj poslovnoj saradnji, a i intuicija vas vuče nepokolebljivo na pravu stranu. Ipak, još uvijek ima elemenata koji su vam nejasni. Emotivi partner odlaže susret kojem ste se radovali. Vaša razmišljanja idu u nekom negativnom pravcu, počinjete da sumnjate.

 

Vaga

VagaRazmišljate o riječima nadređene osobe. Smatrate da ste dobili prave informacije, samo još uvijek ne znate kako da to uklopite u ono što vi želite da ostvarite. Pokušavate da jednoj osobi date do znanja da ste zainteresovani za nešto više od prijateljstva ili kolegijalnosti.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrepodne iskoristite za sve ono što vam je hitno ili za šta vam treba više energije. Neke lake obaveze ostavite za drugi dio dana, jer će vas umor pomalo savladati pa ni nećete razmišljati jasno. Neka partnerova primjedba, koju je onako usput rekao, jako vam bode mozak.

 

Strijelac

StrijelacVaši planovi će se odvijati kako treba, ali samo za ono što trebate odraditi brzo ili na dnevnoj bazi. Organizovani ste i možete mnogo toga završiti od obaveza. U kasnim popodnevnim satima možete imati kraći susret sa partnerom, a koji neće biti zadovoljavajuć. Nečim ste razočarani.

 

Jarac

JaracNeke informacije, koje ste dugo čekali, stigle su do vas, ali možda prekasno da biste sada mogli da ih iskoristite. Ipak, sada znate da možete da računate na osobu od kojih su potekle. Dobar momenat da po prvi put izađete sa nekim ko vam je simpatičan. Ne strahujte, sve će biti u redu.

 

Vodolija

VodolijaJedna ženska osoba vam pritiče u pomoć baš u trenutku kada vam je to najpotrebnije. Danas sa ljudima sa kojima radite imate dobar odnos i možete čak doći do nekih zajedničkih rješenja. Odlično je vrijeme da pokrenete neka pitanja u svom emotivnom odnosu.

 

Ribe

RibeIako ste danas u potpunosti posvećeni nekim svojim obavezama, ne možete da ne primijetite da se stvari ipak ne odvijaju onako kako ste planirali. Jako razmišljate o jednoj osobi, ali ne činite ništa da biste joj to i dali do znanja. Još uvijek se ustručavate.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info