Dnevni horoskop za 15.10.2017.

0

Ovan

OvanDobićete mudar savjet od starijih ukućana. Neka vam ne bude teško priznati im da ste u nečemu pogriješili – niko vam to neće zamjeriti. Posvetite dio dana obavezama koje stalno odgađate, ma koliko vam bila mrska i sama pomisao na njih. Kad se jednom pokrenete, razveseliće vas spoznaja da vam sve ide od ruke.

 

Bik

BikPosvetićete se čišćenju kuće, obaviti zaostale poslove i pripremiti se za predstojeću sedmicu. Bićete pričljivi i otvoreni prema novim poznanstvima. Okruživaće vas ljudi koje volite, a koji će vam pomoći u donošenju jedne odluke. U večernjim satima primićete vijest koju nestrpljivo iščekujete.

 

Blizanci

BlizanciIskazivaćete nezadovoljstvo zbog načina života, obaveza ili pritisaka unutar porodice. Niko ne može promijeniti ono što vi možete. Zato nemojte stajati sa strane, nego nađite načina da to tako ne bude. Potrudite se da bolje organizujete svoje vrijeme i slijed aktivnosti. Zanemarite li značaj slobodnog vremena, osjećaćete se iscrpljeno.

 

Rak

RakBićete druželjubivi pa ćete rado viđati prijatelje ili rodbinu. Odmorite se od planiranih obaveza. Dopustite sebi da bez griže savjesti odgledate omiljene filmove ili da u miru pročitate knjigu.

 

Lav

LavNe kupujte stvari koje vam se čine povoljne, jer ćete poslije shvatiti da je kvalitet upitan. Ako vas more neke brige, zaposlite se rutinskim aktivnostima. Spremite ormare, poslušajte omiljenu muziku. Veče je stvoreno za zabavu pa otiđite u kino ili se nađite s prijateljima.

 

Djevica

DjevicaŽeljećete uzbuđenje i dinamična događanja. Jedni će organizovati izlazak, a drugi se zabaviti omiljenom aktivnošću i onime što ih ispunjava. Kontakti koji vas danas očekuju biće ispunjeni uzajamnim simpatijama i ugodnom komunikacijom. Razveseliće vas vijest vezana za jednog člana porodice.

 

Vaga

VagaZamaraće vas mnogo toga: od buke iz komšiluka do zahtjeva ukućana koji će od vas tražiti više nego što im možete pružiti. Iskoristite lijepo vrijeme da izađite malo iz kuće, pokrenite se i uradite nešto korisno za svoje psiho-fizičko stanje. Posvetite se sređivanju doma i pripremama za novu radnu sedmicu.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete odlično raspoloženi, a mnogi će s više samopouzdanja okrenuti novu životnu stranicu. Slobodnima će se svidjeti osoba koja ih podsjeća na bivšu ljubav – možda je ipak niste do kraja preboljeli. Prihvatite poziv prijatelja i krenite na put koji će vam osvježiti svakodnevnicu, ali i donijeti zanimljiva poznanstva.

 

Strijelac

StrijelacPartneru ćete u naletu ljutnje svašta izgovoriti. Nećete prezati ni od grubljih riječi pa može doći do svađe. Ako je uzrok premorenost ili stres, dajte to partneru do znanja. Ne rješavajte probleme šutnjom. Zbog obaveza moraćete se prilagoditi zahtjevima bližnjih, što će vas jako iscrpljivati. Odgovaralo bi vam da vas svi ostave na miru.

 

Jarac

JaracDan je povoljan za sve vas koji putujete. Oni koji ostaju kod kuće, dobro će se zabaviti čitanjem ili gledanjem omiljenih serija. Vašu strastvenost probudiće osoba čijoj inteligenciji i smislu za humor nećete moći odoljeti. Ako ste u vezi, partner će preuzeti na sebe većinu kućnih poslova kako bi vas rasteretio.

 

Vodolija

VodolijaSamozatajni ste i tek naizgled mirni. Podsvijest će vam biti aktivna, intuicija jaka, a aktivnosti koje držite podalje od očiju znatiželjnika uskoro će se pokazati bitnima. Nekog ćete poželjeti malo bolje upoznati, bez obzira na upozorenja nekih poznanika.

 

Ribe

RibeBićete izloženi proturječnim zahtjevima porodičnog života s jedne i ličnih potreba s druge strane. Partner će od vas očekivati odgovore na neka pitanja, tražiti da se odlučite ili izjasnite. No dan nije dobar za razgovore i ljubavne odluke, jer će vam objektivnost biti umanjena. Objasnite voljenom da niste raspoloženi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info