Dnevni horoskop za 13.10.2017.

0

Ovan

OvanIstaknite se, predložite svoje ideje šefu, jer ćete to izvesti na pravi način. Društvo osobe do koje vam je stalo blagotvorno će djelovati na vaše raspoloženje i elan. Prepustićete se ugođaju trenutka, bez razmišljanja o tome šta će biti sutra.

 

Bik

BikPazite kome i šta obećavate, a u poslovnim i ljubavnim procjenama prvenstveno se oslanjajte na razum. Intuicija vas neće najbolje služiti pa joj ne pridajte prevelik značaj. Posljedice koje povlače vaši postupci utiču i na vaše najbliže pa ćete se boriti između potrebe da tjerate po svom ili pristanete na ustupke.

 

Blizanci

BlizanciDobro ćete se snalaziti u poslovnim zavrzlamama i originalnim idejama nadomjestiti manjak znanja. U ljubavnoj vezi prednost ćete dati intelektualnom skladu i komunikaciji. Ukoliko partner nije takva osoba, mogli biste se s nekim drugim upustiti u igru riječima i nadmudrivanje. No, moglo bi vam se dogoditi da se zaljubite.

 

Rak

RakNe opterećujte se stvarima koje drugima promiču i ne preuzimajte na sebe tuđe obaveze. Kratki predah i odmor od posla višestruko će vam koristiti. Posvetite se aktivnostima u kojima uživate bez griže savjesti. Mogli biste ostvariti uslove za kredit ili dobiti posuđeni novac.

 

Lav

LavImate dovoljno energije za uspješno prevazilaženje prepreka. Djelovaćete s više samopouzdanja i s manje napora dovršavati zadatke. Situacije i projekti koji su zapinjali mogli bi se pokrenuti, a moći ćete računati i na podršku šefova. Ako tražite novu ljubav, budite spremni na ustupke. Simpatiji ne pristupajte previše otvoreno.

 

Djevica

DjevicaKomunikacija s kolegama biće loša, a primanje poruka i informacija ometeni zastojima. Ukoliko planirate odlazak na putovanje ili ste češće za volanom, dobro se odmorite prije vožnje. Ako ste u potrazi za novom ljubavi, nećete se moći lako opustiti u društvu osobe koja vam se sviđa. Mučiće vas nesigurnost.

 

Vaga

VagaPred vama je odličan dan za intelektualni rad i sve oblike umnih napora. Imaćete dobru koncentraciju pa ćete se isticati odličnim idejama. Pronalazićete rješenja za mnoge zapetljane situacije. Odnos s partnerom se poboljšao – uspijevate ugoditi onda kada to drugoj strani najviše treba, što će vam biti uzvraćeno.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko su pred vama zahtjevnije intelektualne aktivnosti, slaba koncentracija ometaće vas u njihovom obavljanju. Biće vam potrebno više strpljenja i upornosti. Naći ćete se u trci s rokovima, u potrazi za nedostupnim ljudima i bitnim informacijama, što će vas koštati živaca.

 

Strijelac

StrijelacDan je odličan za poslovne pregovore i iznošenje ideja. Vaši prijedlozi će biti prihvaćeni, posebno ako je riječ o nekoj inovaciji ili poslovnom putovanju u inostranstvo. Porodične promjene mogle bi biti povezane s vašom odlukom o preseljenju ili odvajanju od roditelja. Štogod odlučite, ne žalite truda, jer ste na pravom putu.

 

Jarac

JaracRiješite probleme u poslovanju s bankama, računima ili dugovima. Mogli biste dobiti isplatu odštete ili će vam neko vratiti novčani dug. Još neko vrijeme neće doći do konkretnih finansijskih pomaka, ali to nije razlog da gubite živce. Samo vas hladna glava i diplomatski pristup mogu dovesti do zacrtanih ciljeva.

 

Vodolija

VodolijaDa biste očuvali ljubavni sklad, moraćete se naoružati strpljenjem i preći preko mnogih stvari. I oni koji su tek ušli u novu vezu mogli bi pretjerati s reakcijama. Budete li partnera previše pritiskali zahtjevima ili ograničavali njegovu slobodu kretanja, počeće se udaljavati od vas. Pripazite na zdravlje, tankih ste živaca.

 

Ribe

RibeDokazaćete partneru svoju zrelost i sposobnost uspješnog savladavanja problema. Samci, uradite ono što će privući pažnju simpatije i podstaknuti je da vam priđe. Porodične prilike tražiće da se više posvetite starijima. Malo ćete se iznervirati kad uvidite da je većina obaveza na vašim leđima, ali postupićete odgovorno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info