Dnevni horoskop za 12.10.2017.

0

Ovan

OvanOd vas će se očekivati da riješite porodične probleme. Mogli biste započeti zajednički život, odseliti od roditelja ili promijeniti mjesto stanovanja. Neki će zasad ostati samo na planovima. Druženje s članovima porodice za vas će biti zamorno, posebno ako morate biti ljubazni prema nekim rođacima koji vam nisu dragi.

 

Bik

BikNeke promjene koje ste pokrenuli u prethodnom periodu, zaživjeće od danas i odmah ćete osjetiti rasterećenje. Skinuli ste jednu brigu sa vrata i sada lakše možete da dišete. Dobar je momenat da nekome date do znanja kako se osjećate.

 

Blizanci

BlizanciDanas su organizovanost i koncentracija dosta jaki kod vas, ali je moguće da je to zbog toga što shvatate da morate što prije prionuti na posao, jer ćete izaći van okvira roka koji vam je dat. Vrijeme je da sa svojom ljepšom polovinom razgovarate oko nekih situacija koje vas muče.

 

Rak

RakRado ćete pomagati drugima, biti spremni na ustupke i razgovor. Nečega ćete se odreći kako biste olakšali jednu situaciju ili razvili dogovor. Bračne veze biće obogaćene novim zajedničkim iskustvima, a s partnerom ćete se gotovo intuitivno slagati. Jedino bi vam zdravlje moglo stvarati probleme pa ne odlažite pregled.

 

Lav

LavBićete šutljivi pa će se bližnji pomučiti dok shvate šta mislite. Ukoliko se osjećate iscrpljeno, odgodite planove. Raspoloženje će biti promjenjivo, uveliko zavisno od vanjskih uticaja. Sve ćete primati k srcu, otvoreno pokazujući šta vam smeta. Sumnjaćete u partnerovu vjernost, a ako ste sami, čeznućete za ljubavlju i pažnjom.

 

Djevica

DjevicaDanas ste riješili da nekoj problematici priđete na malo draugačiji način. Koliko će ovo zaista donijeti rezultate, to ćete ubrzo vidjeti. Samo malo dobre volje i raspoloženja može vam donijeti mnogo u odnosu sa voljenom osobom.

 

Vaga

VagaDrago vam je što vidite da se neki vaši planovi ostvaruju, najviše zato što ste svjesni koliko ste truda uložili u sve ovo. Moguće je da je u pitanju jedna ozbiljnija ponuda. Sačekajte da čujete cijelu priču od strane emotivnog partnera prije nego što krenete da se durite.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas vas čeka jedan bitan dogovor sa poslovnim saradnikom. U odličnom ste raspoloženju, spremni da se pojavite i pobijedite. Pravi je trenutak za komunikaciju i jače pokretanje priče sa nekim ko vam je izuzetno privlačan. Uspjeh u svemu što preduzmete.

 

Strijelac

StrijelacTokom današnjeg dana ćete morati malo jače da se organizujete da se ne biste pogubili u dešavanjima, kojih će biti na sve strane. Stižete na vrijeme, samo odredite prioritete. Emotivni život će trpiti zbog vaše velike poslovne angažovanosti.

 

Jarac

JaracMalo ste neodlučni po nekim pitanjima i stalno varirate da li da se pokrenete i donesete jednu odluku ili da sačekate još malo. Možda je bolje da se posvetite redovnim obavezama. Bićete nervozni i sa emotivnim partnerom, ali i sa članovima porodice.

 

Vodolija

VodolijaMoguće je da ćete u jutarnjim satima pomisliti da je jedan lijep i lagodan dan pred vama. Nažalost, situacije nadalje će vas umnogome opovrgnuti po ovom pitanju. Nerviranje. I sa emotivnim partnerom ćete imati trzavice i napete momente.

 

Ribe

RibeNećete dozvoliti da neka ponašanja ljudi oko vas utiču na vaše raspoloženje. Svjesni ste da se morate posvetiti svojim obavezama i bataliti brigu o drugima. Neki potezi od strane emotivnog partnera dotiču vas mnogo dublje nego što to želite da pokažete.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info