Dnevni horoskop za 11.10.2017.

0

Ovan

OvanVeć od ranog jutra bićete puni optimizma i povećanih očekivanja. Na pravi način uspijevate da riješite jednu situaciju iako postoje velika neslaganja između ljudi koji su uključeni u cijelu ovu priču. Potrebu za žurbom morate kontrolisati. Ako hoćete da neko istinski pojuri za vama, morate se malo igrati ljubavnih igrica. Pokrenite se pa se onda povucite.

 

Bik

BikDan je povoljan za one koji žele obaviti poslovanje s bankom, vratiti dugove ili podići kredit. S osmjehom ćete popratiti ostvarenje sve većeg sklada s partnerom. No nemojte se prebrzo opustiti, jer još ima situacija koje niste riješili do kraja. Veliku pažnju posvetićete izgledu, što neće proći nezapaženo.

 

Blizanci

BlizanciPokažite prijateljima koliko vam znače, kontaktirajte one koje niste dugo čuli ni vidjeli, biće im drago. Potrebno vam je nešto više vremena da uvjerite druge u svoje planove, ali uspjeh neće izostati. Budite uporni, jer drugima djeluje uvjerljivo i pouzdano. Ako ste u vezi, partner će vas oduševiti izljevima ljubavi i strasti.

 

Rak

RakOsjećaćete se umorno, a ni s dobrim raspoloženjem se nećete moći pohvaliti. Treba vam odmor od obaveza, porodice pa i ljubavnih spona. Može vam se činiti da vam partner nešto skriva ili da se povlači u sebe. Ni vi nećete biti motivisani za razgovor, ali nemojte dopustiti da dan protekne u šutnji i poprijekim pogledima.

 

Lav

LavNeke situacije nikako da se okrenu u vašu korist pa ćete pokušavati da malo taktizirate u poslovnom segmentu. Pitanje je da li ćete uspjeti da nešto konkretnije uradite ovom “igrom”. Moguće je da se neko poigrava sa vama i daje vam lažne nade. Razmislite o karakteru ove osobe.

 

Djevica

DjevicaNemojte se previše oslanjati na neprovjerene činjenice, jer biste se mogli razočarati. Neke okolnosti nećete moći sagledati objektivno. U ljubavi izbjegavajte ozbiljne razgovore, jer nećete imati sluha za partnerove prigovore i kritiku. No kad je riječ o poslu, jasno i odlučno izrazite svoje stavove. Pripazite na želudac i probavu.

 

Vaga

VagaBićete neposredni i iskreni. Nemojte trošiti mnogo riječi, nego prionite na posao i pokažite šta možete. Ljubavna zbivanja ispunjavaju vas zadovoljstvom. Nešto se na intimnom planu razvija u vašu korist, a zbog čega ste veoma srećni.

 

Škorpija

ŠkorpijaMoraćete promijeniti svoj pristup nekim ljudima, posebno ako se radi o pojedincima koji će imati bitnu ulogu u vašem životu. Suprotno vašoj energičnoj prirodi, događaje ćete promatrati s potpunim odsustvom osjećanja. Bićete zasićeni rutinskim zbivanjima i čeznućete za promjenama.

 

Strijelac

StrijelacUkoliko ne želite da se dovedete u nezavidnu situaciju, prionite na posao. Poštujte rokove, ali i mišljenje kolega. Prihvatite drugačije stavove od svojih, jer nigdje ne stoji da ste u svemu u pravu. Usporite malo, inače će vas naporan dnevni ritam dovesti do ruba stresa. S partnerom ćete se svađati oko banalnih stvari.

 

Jarac

JaracDan je povoljan za razgovore, sastanke, posredovanje i ulaganja. Budite što aktivniji, a trebate li nešto kupiti ili prodati, ne odlučujte na brzinu kako se poslije ne biste pokajali. Posvetite više pažnje zdravlju i izgledu. Nemojte dopustiti da se previše opustite – nova garderoba ili frizura učiniće da se i sami osjećate bolje.

 

Vodolija

VodolijaIsticaćete se kreativnim potencijalima i željom da učinite što više i bolje. Imaćete dobro oko za detalje, a druge ćete zadiviti spretnošću i dovitljivošću. Porodična zajednica postajaće vam sve važnija pa ćete ulagati znatnu količinu energije da biste je učvrstili. Partner vam iskazuje ljubav, nemojte ni vi zaostajati za njim.

 

Ribe

RibeOčekuje vas napetost u kućnim i porodičnim odnosima te nesnalaženje u nastalim situacijama. Nove odgovornosti teško će vam pasti, ali uz povećanu disciplinu možete stvari staviti na pravo mjesto. Vaše neobične ideje i želja za samostalnošću prouzrokovaće nerazumijevanje s kolegama i šefovima. Promijenite pristup!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info