Dnevni horoskop za 09.10.2017.

0

Ovan

Danas biste mogli osjećati toliko emocija da bi vam se u mislima mogla stvoriti zbrka usljed koje ćete postati isfrustrirani. Ovdje nije riječ o iznenadnoj navali osjećanja već o vašem stavu. Analizirajte emocije jednu po jednu. Jedino na taj način ćete uspjeti saznati šta je aktiviralo lavinu. Kada to uradite, vjerovatno ćete biti u stanju i da pronađete odgovarajući lijek.

 

Bik

Prijateljsko nadmetanje između vas i druge inteligentne i zabavne osobe danas bi moglo prerasti u, ne tako zabavnu, borbu za prevlast. U cijeloj situaciji se može pojaviti doza ljubomore koja dolazi sa vaše strane! Prije nego stvari postanu previše ozbiljne, potrebno je da se prestanete nadmetati. Rukujte se i produžite svojim putem. Ukoliko to ne uradite, postoje velike šanse da sa tom osobom prestanete zauvijek komunicirati.

 

Blizanci

Za zdravstveni problem, koji ste nedavno imali, ispostaviće se da nije ništa ozbiljno, ali to ne znači da se trebate vratiti i starom načinu života. Važno je da se sada fokusirate na preventivne mjere. Lakše je postati aktivan nego što to mislite – samo počnite da više upražnjavate sport koji volite. Takođe, bitno je i da emotivno zdravlje dovedete u red. Srećni ste, ali kada osjećanja počnete dijeliti sa drugima, bićete još srećniji.

 

Rak

Danas je vrlo dobar dan za započinjanje bilo čega o čemu ste razmišljali, od nove knjige do nove veze. Zvijezde su vam naklonjene u ovom trenutku i bilo bi šteta da to ne iskoristite. Puni ste energije i imate osjećaj da je samo nebo granica. Osjećaj vas ne vara. Jednostavno, vodite se intuicijom i počnite da radite stvari koje ste oduvijek htjeli. Danas je baš pravi dan za tako nešto.

 

Lav

Danas ćete morati prihvatiti nekoliko stvari koje vam se ne sviđaju. Te stvari ne možete kontrolisati i što se prije s tim pomirite to bolje. Nemojte se smarati stvarima i situacijama na koje ne možete nikako uticati. To će vam samo oduzeti neophodnu energiju. Fokusirajte se na stvari koje volite i koje možete promijeniti – kao što su vaš stav ili neposredna okolina.

 

Djevica

Dobre vijesti koje ste nedavno primili izazvaće u vama želju da potrčite ka cilju, ali bi ipak bilo mudro da usporite. Sada nije vrijeme za ishitrene poteze. U stanju ste da se vinete visoko, ali je ipak potrebno da prvo stojite čvrsto na tlu! Planirajte svoj put korak po korak i istražite sve neophodne detalje. Nema potrebe da žurite bilo gdje.

 

Vaga

Danas je vaša intelektualna energija izrazito snažna i teško ćete naići na nekoga ko je pametniji od vas. Ipak, postoje različite vrste inteligencije te ćete se vjerovatno susresti sa nekim ko vas neće nadmašiti u jednom području, ali već u drugom bi ta osoba mogla preuzeti vodeću poziciju. Postoje velike šanse da naučite nešto od te osobe pa dobro otvorite uši i budite skromni. Ono što danas naučite biće vam od velike koristi u budućnosti.

 

Škorpija

Uzbuđeni ste zbog dobrih vijesti koje ste nedavno primili, ali pazite da vas vaš entuzijazam danas ne dovede na zao glas. Ne razumiju baš svi zašto ste tako dobro raspoloženi te se dotične osobe mogu osjećati zapostavljeno ukoliko sa njima ne podijelite svoju tajnu. Dajte im šansu da budu srećni zbog vas! Njima će zaista biti drago zbog vas, a vi ćete se osjećati još bolje i srećnije.

 

Strijelac

Danas se nemojte stiditi oko preuzimanja zasluga za nešto što ste uradili. Ako ste zabrinuti da bi neko mogao biti ljubomoran na vas, zaista nema potrebe da to mislite. Način na koji drugi reaguju na vaše uspjehe nije vaš već njihov problem i vi ne trebate preuzimati odgovornost za to. Nikada ne trebate odbijati pohvale, osim ako ih niste zaslužili, a pohvale koje ćete danas dobiti i te kako su zaslužene.

 

Jarac

Način na koji danas budete reagovali na neke šokantne novosti mogao bi iznenaditi neke od vaših prijatelja. Oni nisu znali da ste u stanju da tako reagujete pa ćete im možda morati dati malo vremena da se na to naviknu. Ovo je oslobađajuće vrijeme i spremni ste da malo uzburkate talase zarad istine. Ne volite nepravdu, a pogotovo kada vas neko laže u oči. Samo naprijed! Vrijeme je da drugi vide i tu vašu, manje prijatnu, stranu.

 

Vodolija

Zašto skrivati naklonost prema nekome samo zato što mislite da se ta osoba neće osjećati tako kako se vi osjećate? Nema potrebe da se plašite odbijanja. Izrazite svoja osjećanja i osjećaćete se mnogo bolje, bez obzira kakvu povratnu informaciju dobijete. Na kraju, ukoliko to ne kažete, nećete znati da li i ta osoba gaji osjećanja prema vama. Prestanite se mučiti i pređite u akciju!

 

Ribe

Vaša sreća bi se danas mogla promijeniti, a to bi mogla biti dobra ili loša stvar, u zavisnosti od toga kako vam je “išlo” u životu u posljednje vrijeme. Imajte na umu da je promjena uvijek dobra, čak i kada kišni oblaci sakriju sunce. Ukoliko stvari krenu nagore, ostanite vedrog duha. Možete i proći ćete kroz sve izazove koji su pred vama. A ukoliko stvari krenu nabolje, opustite se i uživajte. Dobre stvari koje ste uradili u prošlosti biće i te kako nagrađene.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info