Dnevni horoskop za 26.09.2017.

0

Ovan

OvanNi u današnjem danu dosta situacija vam neće ići od ruke, neka rješenja će vam izmicati za dlaku, a probleme ćete rješavati bukvalno u posljednjem trenutku. Komunikacija sa ljudima oko vas, pa i sa emotivnim partnerom, biće dosta zategnuta.

 

Bik

BikSuviše spora realizacija svega onoga što ste zamislili očekuje vas tokom današnjeg dana. Mogući su i manji problemi sa novcem, pogotovo ako očekujete da vam neko vrati dugovanje. Nervoza u odnosu sa voljenom osobom – neka pitanja je bolje ne pokretati.

 

Blizanci

BlizanciIako vas i danas očekuje dosta “borbe” u poslovnom segmentu, ipak ćete bolje proći nego tokom jučerašnjeg dana. Neke situacije ćete konačno riješiti, a pokrenuće se i papirološka pitanja koja su bila u zastoju. Sa voljenom osobom danas nema zadovoljavajuće komunikacije.

 

Rak

RakPokušavaćete da koliko-toliko uskladite odnose sa onima koji su oko vas, ali to će vam danas dosta teško polaziti za rukom. Drugi kao da vas ne čuju ili vas jednostavno ne razumiju na pravi način. Možete biti neraspoloženi zbog nekih partnerovih postupaka.

 

Lav

LavPripremate se studiozno za neke razgovore koje morate obaviti tokom ovog dana, ali nikako ne osjećate samopouzdanje i sigurnost. Pokušajte da potisnete svoje strahove. Komplikovani odnosi sa starijim kolegama. Priđite voljenoj osobi na neki suptilniji način.

 

Djevica

DjevicaOni sa kojima ste u kontaktu danas možda previše očekuju od vas. Preumorni ste i iscrpljeni i mozak vam ne radi kao inače. Osim toga, neke sitne obaveze vas konstantno koče. Partner vas danas može iznenaditi nekim lijepim vijestima.

 

Vaga

VagaIako se neka rješenja još nisu aktivirala, svjesni ste da dolazi do promjene po onim pitanjima koja su vam bitna. Nećete još uvijek dobiti zvaničnu potvrdu niti informacije, ali shvatate da je to samo pitanje dana. Opuštate se u komunikaciji sa nekim ko vam je privlačan i provokativan.

 

Škorpija

ŠkorpijaNemojte biti naivni po nekim pitanjima niti vjerovati obećanjima drugih. Ne možete mjeriti sve prema sebi – vi kada se na nešto obavežete to i uradite. Drugi ne funkcionišu tako i to ćete i uvidjeti, jer neće ispuniti svoj dio pogodbe. Emotivno – prolazno neraspoloženje.

 

Strijelac

StrijelacBudite oprezni u svakoj vrsti dogovora koje ostvarujete u toku današnjeg dana. Moguće je da ćete napraviti grešku u procjeni i pristati na nešto što vam ne odgovara. U emotivnim relacijama osjećate neispunjenost i stegnutost. Partnerove inicijative nema, a vi se osjećate nesigurno.

 

Jarac

JaracIskreno se nadate da ono što ste čuli nije samo “obećanje, ludom radovanje”. Ipak, imate dosta povjerenja u osobu sa kojom se dogovarate pa se nadate da će sve ovo i biti ispoštovano u narednim danima. Pokrenite se malo ako ste usamljeni.

 

Vodolija

VodolijaSve funkcioniše više nego dobro kada je jedan dogovor u pitanju, ali nikako da dođe i do konačnog rezultata i realizacije. Prihvatite da je tempo dešavanja sada nešto sporiji, sve će biti u redu, samo se malo opustite. Potrebno vam je da provedete više vremena u okviru porodice.

 

Ribe

RibeIako realno nema nekih pravih razloga za nezadovoljstvo, vaše je raspoloženje tokom ovog dana prilično mutno. Moguće je da je ovo samo posljedica umora koji vas je stigao. Ako u nekom trenutku osjetite da padate u malodušnost, pokušajte da to razbijete kontaktom sa prijateljima ili dužom šetnjom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info