Dnevni horoskop za 21.09.2017.

0

Ovan

OvanDanas vas čeka mnogo akcije u poslovnom segmentu. Neke sitnice dolaze na svoje mjesto, neki problemi se rješavaju i uglavnom ćete uspjeti da svoje planove ostvarite. Nove mogućnosti za dobre poslovne dogovore. Sa voljenom osobom se razumijete bolje nego inače.

 

Bik

BikDanas ćete uglavnom biti usmjereni na sve ono što u proteklim danima niste riješili ili priveli kraju. Okupiraće vas obaveze i kontakti sa poslovnim partnerima i kolegama. Pažljivo pratite šta se dešava kod emotivnog partnera. Neka njegova ponašanja izazivaju blagu sumnju kod vas.

 

Blizanci

BlizanciDanas ste prilično energični i potenciraćete na tome da se neki poslovi privedu kraju, ali i pokrenuti razgovore sa saradnicima koji su vam važni. Danas vaše riječi imaju težinu, zato vodite računa da nekoga ne uvrijedite nenamjerno. Emotivno – spremni ste da nastupite otvorenije prema simpatiji.

 

Rak

RakPonovo imate osjećaj da možete kontrolisati dešavanja u poslovnom segmentu. Vaši pokušaji komunikacije sa ljudima koji su vam bitni, pokazaće se kao vrlo uspješni. Mogućnost ostvarivanja dobre saradnje. U emotivnom segmentu – trudite se da se prilagodite voljenoj osobi.

 

Lav

LavDosta se dobro snalazite u nekim “brzim” situacijama koje će se postavljati ispred vas u poslovnom segmentu. Potrudite se samo da ne propustite neke detalje koji se mogu pokazati kao bitni. Nije još uvijek vrijeme da napravite neki odlučniji korak prema osobi koja vas privlači.

 

Djevica

DjevicaUspijevate da se snađete i u najkomplikovanijim situacijama danas. Vjerovatno ćete razgovarati sa dosta “teškim” ljudima, ali uspijevate da se prilagodite njihovom načinu razmišljanja. Trenutno predstavljate podršku emotivnom partneru koji je u nekom “padu”.

 

Vaga

VagaDanas ste pomalo nestrpljivi i imate osjećaj da vas prave prilike konstantno zaobilaze. Možete čak smatrati da su kolege trenutno u mnogo boljem položaju od vas. Emotivno – interesuje vas neko, ali se ustručavate da toj osobi to i pokažete.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete pozitivno iznenađeni razvojem nekih dogovora. Očekivali ste da će sve ići dosta sporije. Ne znate šta da očekujete od osobe koja vam nudi prijateljsku uslugu. U emotivnom segmentu – ponašate se pomalo nepredvidivo i partner ne može baš uvijek da razumije vaša ponašanja.

 

Strijelac

StrijelacImate priliku da danas završite neke stvari koje ste propustili i to na lakši način. Aktivirajte se i ne odlažite posao i obaveze za sutrašnji dan ili “neki drugi put”. Emotivno – ponekad imate osjećaj da vas voljena osoba uopšte ne razumije.

 

Jarac

JaracDobro raspoloženje i jake aktivnosti u poslovnom segmentu obilježiće današnji dan. Sve čega se prihvatite ići će vam od ruke lakše nego inače. Vaše inicijative će se pokazati kao uspješne. Emotivno – zadovoljni ste komunikacijom sa partnerom.

 

Vodolija

VodolijaShvatate da danas morate da ubrzate tempo da biste priveli kraju obaveze i poslove od kojih mnogo očekujete. Imate podršku od nekih osoba iz svoje najbliže okoline. U emotivnom segmentu potrebno je više razumijevanja i međusobnog usklađivanja da biste vi i partner funkcionisali.

 

Ribe

RibeNeke nejasnoće i nedoumice su riješene i danas možete više pažnje posvetiti obavezama koje ste zapostavili u prethodnim danima. Dobar momenat da dogovorite poslovni sastanak ili razgovor sa novim saradnikom. U emotivnom segmentu – prija vam komunikacija sa voljenom osobom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info