Dnevni horoskop za 16.09.2017.

0

Ovan

OvanDragi Ovnovi, današnji dan je najbolje iskoristiti za ljubav. Imate vi i drugih planova i drugih situacija koje su vam bitne, ali ono gdje ćete najviše uživati jeste zaista polje emocija. Bez obzira da li tek pokrećete neku priču ili već imate emotivnog partnera – uživajte punom parom! Odlično raspoloženje.

 

Bik

BikPlanovi, planovi, planovi. Ako već hoćete da nešto isplanirate i da u tome uživate do maksimuma, onda je za vas prava stvar da pobjegnete van grada makar na jedan dan. I to, po mogućnosti, u društvu prijatelja ili voljene osobe. Vidjećete i sami koliko ćete se opustiti i napuniti pozitivne energije.

 

Blizanci

BlizanciZaista danas želite da stavite tačku na neke stvari i to ćete i uraditi. Dobro je što ćete završiti sa nekim problemima, situacijama, ljudima – sa onim što vas je opterećivalo i unosilo vam pometnju. Mijenjate se na jedan pozitivan način i to vam je sada jasno. Spremni ste da čekate na prave ljude u svom životu.

 

Rak

RakDanas ćete vjerovatno morati da završite neke poslove zajedno sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Pomalo ste nepažljivi, a misli vam lutaju pa vodite računa da se ne povrijedite ili ne padnete. Popodne i veče su pogodni za odmor od naporne radne sedmice. Potrebno vam je opuštanje.

 

Lav

LavPrijatelji će vas zvati da se vidite, obraćati vam se za savjet ili tražiti razgovore povjerljive prirode. Ako ste u ljubavnoj vezi, pratite želje svoga srca, a manje se rukovodite razumom. Dan iskoristite za planiranje. Većina onoga što vam padne na pamet može biti upravo ono što ćete s lakoćom ostvariti.

 

Djevica

DjevicaIma li išta ljepše od toga da zajedno sa svojim prijateljima organizujete neko okupljanje? Ovo može biti veselje kod nekog od drugara, ali ne bi čudilo da bude i kod vas. U svakom slučaju, dobar provod i mnogo emotivnog stimulansa. Doduše i flertovanja. Ako sa vama bude voljena osoba, ništa od ovog drugog.

 

Vaga

VagaAko ste dan riješili da provedete kod kuće, nađite sebi i partneru neku zajedničku zanimaciju ili obavite poslove koje ste planirali. Nešto ste malo napeti oboje pa bi bilo dobro da ste zaokupljeni obavezama, da povremene varnice ne bi prerasle u neku raspravu. Veče je kao stvoreno za strast i ljubav.

 

Škorpija

ŠkorpijaSamcima bi nova ljubav mogla ući u život, zato obavezno negdje izađite i dobro se zabavite. Neke će se situacije pojasniti ili raščistiti, a tome će pridonijeti ruka pomirenja koju će vam pružiti prijatelj. Nemojte da vas ponos spriječi u onome što i sami želite. Unesite osvježenje u bračni život, bilo u smjeru romantike ili uzbuđenja.

 

Strijelac

StrijelacDanašnji dan ste odvojili da riješite neke lične prioritete koje ste odlagali tokom cijele sedmice. Bavićete se malo sobom, malo više se odmoriti, biti na porodičnom ručku sa osobama koje volite i vjerovatno ostatak dana iskoristiti za par susreta sa prijateljima. Možda i emotivni partner nađe svoje mjesto u današnjem rasporedu.

 

Jarac

JaracIzuzetan dan je pred vama. Obavite ono što imate u toku prijepodneva i ostatak dana provedete isključivo sa osobom do koje vam je stalo. Posebno su naglašene emocije i zajedništvo pa nemojte dozvoliti da ovo vrijeme provedete bez voljene osobe. Uživajte u današnjem danu.

 

Vodolija

VodolijaDanas ćete izbjegavati situacije koje su vam na bilo koji način neprijatne i truditi se da pronađete unutrašnji mir. Najbolje bi bilo da se malo distancirate od drugih, da biste smirili nemirne misli i složili neke stvari u svojoj glavi. Intuicija je jako naglašena pa osjećate raspoloženje ljudi oko vas.

 

Ribe

RibeNe trošite dan na preispitivanje odluka i traženje grešaka. Takvim razmišljanjem samo ćete sebi pokvariti raspoloženje. Osjetite li psihički umor, nemojte ga ignorisati nego učinite nešto kako biste se bolje osjećali. Neka vaše aktivnosti budu smirene, a vi prikupljajte energiju. Odgodite susrete ako niste raspoloženi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info