Dnevni horoskop za 15.09.2017.

0

Ovan

OvanMorate se usmjeriti na ono što niste završili tokom sedmice, a to vam sada prilično teško pada. Mozak vam je već na nekoj desetoj strani i biće vam potrebna vrlo velika organizovanost da sve privedete kraju. Veče namijenjeno za druženja i kontakte sa prijateljima. Intenzivno flertujete i osvajate.

 

Bik

BikŽelite li nekoga zavesti ili smatrate da je vrijeme za povišicu ili napredovanje, planete podržavaju vaše odvažno djelovanje. Znaćete se nametnuti šarmom i stilom. S novcem postupajte opreznije – mogli biste se preračunati i previše potrošiti. Ne opterećujte se stvarima koje drugima promiču i ne preuzimajte tuđe obaveze.

 

Blizanci

BlizanciMarljivim radom uspijevaćete odraditi zacrtano. Uspješno ćete se izboriti za sebe u situaciji u kojoj vam neko jasno stavlja do znanja da vam nije naklonjen. Dokazaćete da se znate izboriti za ono što vam pripada. Dobićete iskren kompliment na račun svog izgleda od nekoga ko vas potajno simpatiše.

 

Rak

RakPoslove ćete obavljati bezvoljno i izbjegavati osobe koje vas gnjave svojom površnošću. Otkrićete ko vam je svojim spletkama nastojao pomrsiti račune. Više zadovoljstva pronaći ćete u krugu porodice ili prijatelja. Ako prihvatite poziv za kafu ili izlazak, rasteretićete se od napornih događanja.

 

Lav

LavPred vama je dan ugodnih emotivnih događanja. Ljubavna zbivanja odvijaće se brzo, jer za priče sporog toka nećete imati strpljenja. Slobodni će se upuštati u nove veze, a trenuci prvog susreta biće prekretnica u njihovom ljubavnom životu. Ako idete u kupovinu, odolite stvarima koje vam možda uopšte nisu potrebne.

 

Djevica

DjevicaRadni dan će biti krcat sastancima, telefonskim pozivima i razgovorima pa će vam biti nužna psihička izdržljivost i koncentracija. Pripazite kako se ophodite prema strankama, autoritetima i kolegama. Nespretne ili nepromišljene izjave mogle bi vas dovesti u neugodan položaj.

 

Vaga

VagaBićete uvjerljivi i ostavljati utisak samopouzdane osobe. Ako dobijete priliku za profesionalnim usavršavanjem u inostranstvu, svakako prihvatite. Slobodni će imati priliku promijeniti svoj status. Privlačićete pažnju, što će vam donijeti veći broj udvarača.

 

Škorpija

ŠkorpijaRješavaćete problematiku oko dugova ili nasljedstva – biće pozitivnih pomaka. Porodični odnosi prilično će vas iscrpljivati, ali spremni ste podnijeti mnogo toga da bi bližnjima bilo dobro. Budite oprezni s novom simpatijom. Ne žurite u vezu dok se ne raspitate kakva je osoba koja vam se sviđa.

 

Strijelac

StrijelacPoslovna previranja biće razlog nervoze. Uočavaćete probleme tamo gdje ih nema, na šta će vas i drugi upozoriti. Pridavaćete preveliki značaj ograničavajućim okolnostima, nauštrb onih koji vam mogu donijeti zadovoljstvo na duže staze. U ljubavi imate više sreće – ne oklijevajte da stupite u kontakt sa simpatijom.

 

Jarac

JaracDobra fizička izdržljivost omogućiće vam da većinu obaveza privedete kraju. Dirnuće vas uviđajnost kolega ili spontanost kojom će vam okolina izlaziti ususret. Nemojte se zaboraviti zahvaliti na upućenoj pomoći. Ako obavljate zdravstvene pretrage, mogli biste dobiti novu terapiju koja će poboljšati zdravstvenu situaciju.

 

Vodolija

VodolijaLakoća kojom ćete ispunjavati sve čega se prihvatite pridonijeće porastu samopouzdanja. Povećane obaveze očekuju vas prema najmlađim članovima porodice pa ćete im morati uskočiti upomoć oko školskih obaveza. Ako ste odnedavno u ljubavnoj vezi, shvatićete da vas vežu istinske emocije.

 

Ribe

RibeMoraćete uložiti više energije i vremena ako želite krenuti ususret ostvarivanju željenih ciljeva. Shvatićete da ste u vremenskoj stisci i da se rokovi približavaju. Ako rješavate stambene probleme ili ulažete u nekretnine, budite oprezni. Dan nije pogodan ni za potpisivanje ugovora, rješavanje pravnih i zakonskih pitanja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info