Dnevni horoskop za 08.09.2017.

0

Ovan

OvanAngažujte se na područjima koja još morate dovesti u red, što će vam danas bez greške polaziti za rukom. Emotivno ćete živnuti pa će većina odnosa i veza doživjeti preporod, a vi biti željni ljubavne romantike. Nova poznanstva i susreti mogli bi najaviti početak, obostrano korisne, poslovne saradnje.

 

Bik

BikNemojte sebi dopustiti pretjerana razmišljanja i analize. Ne okrečite se ka prošlosti – vrijeme je da sami sebi oprostite učinjene greške. Vaše raspoloženje će zavisiti od kvaliteta ljubavnog života pa poradite na što boljoj komunikaciji s partnerom. Ako ste slobodni, poslušajte glas srca – simpatija očekuje vašu inicijativu!

 

Blizanci

BlizanciDanas ste trebalo da se vidite sa nekim i smatrali ste da na taj dogovor možete da se oslonite, uklopili sve svoje obaveze i pripremili se da provedete prijatno vrijeme. Međutim, lako je moguće da vam ova osoba u posljednjem trenutku javi da je spriječena da dođe. Baš ćete se iznervirati.

 

Rak

RakPartner će vam nametati užurbani dnevni ritam. Obavljaćete neke poslove ili obaveze u njegovo ime, što će vas ljutiti. Nećete se moći dogovoriti ni oko sitnica. Svako će potezati na svoju stranu i prigovarati, ali niko neće nuditi konstruktivno rješenje. No kako ste u dobrom astrološkom razdoblju, nesuglasice ćete brzo izgladiti.

 

Lav

LavOd jutra ćete biti dobro raspoloženi. Osjetićete da vam se vraća optimizam i da stvari nisu tako mračne kako vam se još do juče učinilo. U blizini najmilijih pronaći ćete razumijevanje, svi problemi i sporovi biće izglađeni, barem na neko vrijeme.

 

Djevica

DjevicaMogući su problemi sa kreditom ili ulaganjima u kuću. Posavjetujete se sa stručnim ljudima ili prijateljima koji prolaze kroz isto. Priuštite sebi popodne provedeno u omiljenim aktivnostima i razgovorima s prijateljima. Prije nego što prihvatite osobu koja vam se sviđa, od zajedničkih poznanika saznajte nešto više o njoj.

 

Vaga

VagaDom i porodica neće zauzimati mjesto koje im inače pridajete. Ukućani će vam prigovarati zbog rastresenosti i nepoštovanja obećanja. Bavljenje kućanskim poslovima iziskivaće priličan napor. Najbolje će proći oni koji se danas spremaju na put i idu rodbini u goste. Višestruko će vam koristiti promjena mjesta boravka.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjetićete da ste ispunjeni ljubavnom energijom koja će vas pokrenuti da nekoga osvojite ili obnovite prekinutu vezu. U tome biste mogli imati uspjeha pa budite uporni. Više pažnje posvetićete svome izgledu i zdravstvenim navikama. Možda se odlučite za dijetu koju vam prijatelji preporučaju kao vrlo efikasnu.

 

Strijelac

StrijelacUpoznaćete zanimljive ljude i izmjenjivati iskustva, a nečija životna priča će ostaviti snažan utisak na vas. Ljubavne promjene pozitivno će djelovati na vaše samopouzdanje i pružiti vam mogućnosti za ispunjenje želja. Moguć je prvi susret s nekim koga strasno priželjkujete.

 

Jarac

JaracOdgovaraće vam privatnost s dobrom knjigom u ruci ili ćete uživati u povjerljivom telefonskom razgovoru s prijateljem. No malo toga će se odvijati po planu. Ukućani će u mnogočemu trebati vašu pomoć, posebno oni koji su stariji ili zavise od vas. Partnerova pomoć mogla bi izostati zbog njegovih obaveza.

 

Vodolija

VodolijaBićete inicijator promjena u porodici. Bližnji će uvažiti vaše mišljenje i ozbiljno razmisliti o onome što ćete im reći. Partner neće dijeliti vašu želju za provodom – više će mu odgovarati intimnije okruženje i prisnost udvoje.

 

Ribe

RibeKomuniciraćete s ljudima, primati pozive ili se sa simpatijom dopisivati putem elektronske pošte. Potrudite se da dođe do susreta uživo, posebno ako druga strana insistira na tome. Razgovor s partnerom odagnaće dileme. Postavićete odnos na novi temelj ili postići dogovor vezan za porodicu, dom ili nekretninu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info