Dnevni horoskop za 07.09.2017.

0

Ovan

OvanPreosjetljivi ste pa izbjegavajte svađe i ne zamarajte se sitnicama. I u ljubavi ćete teže kontrolisati osjećanja, posebno ako ste zaljubljeni u zauzetu osobu. Srce će vam nalagati da zaboraviti na oprez i prepustite se strasti, dok će vas razum upozoravati da je možda bolje povući se na vrijeme.

 

Bik

BikZaboravite na obaveze i prepustite se ljubavi – veoma dobro ćete se slagati s partnerom. Mijenjaćete se kao osoba i sazrijevati. Mlađi će biti odgovorniji, a stariji će preispitivati svoje stavove, navike i način života. Prijatelj ili simpatija shvatiće da se mogu osloniti na vas i da nećete ignorisati dato obećanje.

 

Blizanci

BlizanciTeško ćete podnijeti kritike na svoj račun. Lako će vas biti uvući u raspravu i nećete popuštati dok vaša riječ ne bude posljednja. Opušteniji način života bi vam pomogao. Obnovite poznanstva, sretnite se s nekim koga dugo niste vidjeli. Poslušajte partnera ako vam se na nešto žali. Pružite mu moralnu podršku koju očekuje od vas.

 

Rak

RakObaveze ćete obavljati s lakoćom, a probleme rješavati mudro. U kakvoj god se situaciji zatekli, vodiće vas vaša odlična intuicija. Duhovitošću ćete stvoriti veselu porodičnu atmosferu. Potrebe djece biće velike, ali vama ništa neće biti teško. S mnogo ljubavi ispunjavaćete njihove želje. Neki među vama danas će otputovati rodbini.

 

Lav

LavZbog nepovoljnog Mjesečevog uticaja mogli biste patiti od nesanice ili biti napeti. Nećete se moći smiriti na jednom mjestu, a pomisao na neku akciju biće vam mrska. Čitanje knjige i slušanje muzike biće najbolji lijek u ovakvim situacijama, ali i partnerovi zagrljaji i poljupci. Samci, očekuje vas odlična zabava u društvu!

 

Djevica

DjevicaUkoliko se osjećate umorno, nemojte pretjerivati s kućnim poslovima ili dopustiti da bližnji uživaju dok vi radite. Ako vas prati osjećaj unutrašnje praznine, razmislite o bavljenju duhovnom tehnikom koja bi vas ispunila iznutra. Ne odgađajte privatni razgovor s partnerom. Kucnuo je trenutak za istinu, posebno ako su vaše emocije počele da blijede.

 

Vaga

VagaUkoliko osjećate psihički umor, možda nešto morate mijenjati u načinu života. Možda previše radite ili je sva briga oko kuće i domaćinstva pala na vaša leđa. Prisjetite se starog društva i izlazaka. Pozovite ih na večeru ili društvene igre. Mlađem članu porodice potrebna je vaša pomoć – vaš savjet će biti dragocjen.

 

Škorpija

ŠkorpijaOdlično ćete se osjećati, a dobro raspoloženje prenosićete na okolinu. Ma koliko bili zaljubljeni i podložni strastima, nećete gubiti zdrav razum. Da biste se osjećali zaljubljeno, moraćete se osjećati i sigurno. Zato će vam kvalitetan razgovor s partnerom biti čak važniji od fizičke privlačnosti.

 

Strijelac

StrijelacNeće vam poći za rukom da osigurate mirno popodne. Primaćete goste ili ćete ukućanima pokušati objasniti da treba da snize ton dok razgovaraju. Tvrdoglavost i ljubomora predstavljaće smetnju emotivnom skladu. Bićete nestrpljivi pa će ljubavne iskre dovoditi do rasprava. Večernji sati donose više mira.

 

Jarac

JaracPovećano samopouzdanje navešće vas na odvažne i razumne poteze. Druženje i kontakti zadovoljiće vaše intelektualne zahtjeve, a veliko zanimanje pokazaćete prema osobi koja privlači pažnju britkim umom i znanjem. Nije isključeno da nakon razgovora izmijenite telefonske brojeve ili dogovorite susret na kafi.

 

Vodolija

VodolijaNametnućete se svojom ličnošću, načinom razmišljanja i smislom za humor. Ne oklijevajte učiniti prvi korak prema simpatiji, jer će vam se inicijativa isplatiti. Zbivanja na ljubavnom planu znak su da je vaša veza na prekretnici. Razveseliće vas vijest koju ćete primiti predveče. Vrijeme je za nježnost i romantiku.

 

Ribe

RibeOdličan dan za poslove u ličnom angažmanu. U suštini – odličan dan za zaradu. Ne budite statični, telefon u ruke i počnite da pozivate osobe za koje znate da su im vaše usluge potrebne. Možda nećete imati vremena za voljenu osobu, što bi bilo baš šteta, jer bi proveli odlično vrijeme zajedno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info