Dnevni horoskop za 06.09.2017.

0

Ovan

OvanDanašnji pun Mjesec dešava se u znaku Riba i vašem polju tajni. Period pred vama može vam donijeti zabrinutost zbog konkurencije, ali i razmišljanja kako da neke situacije preokrenete u svoju korist. Pokušajte da tajne ne utiču na vaš emotivni segment. Danas ste nešto statičniji i neraspoloženi.

 

Bik

BikPun Mjesec je u vašem polju prijatelja, šansi, podrške od drugih, uzvraćene ljubavi. Čini se da ćete ga najviše osjetiti u svojim emotivnim relacijama i da označava ulazak u period kada ćete biti spremniji da se sa nekim povežete i napravite neki ozbiljniji korak. Tokom dana dobro raspoloženje, komunikacija.

 

Blizanci

BlizanciPun Mjesec je u vašem polju nadređenih osoba, karijere, pozicije. Tokom narednog perioda shvatićete da morate mnogo više da se aktivirate da biste dobili ono što želite i da je još dugačak put pred vama. Tokom ovog dana niste u mogućnosti da postignete sve ono što želite, premalo je vremena za sve.

 

Rak

RakPun Mjesec u toku današnjeg dana “pada” u vaše polje planova, inostranstva, ekspanzije. Tokom narednog perioda moraćete na mnogo realnijim osnovama da zasnivate svoje namjere ako želite da ostvarite uspjeh. Tokom ovog dana podsticajno raspoloženje, naročito na emotivnom planu.

 

Lav

LavPun Mjesec u toku današnjeg dana u vašem je polju promjena, kriza, novca od drugih ljudi. Tokom narednog perioda bićete primorani da se prilagođavate uslovima na tržištu i da se mnogo odgovornije postavite prema svojim obavezama. Raspoloženje u toku dana pomalo statično. Neaktivnost.

 

Djevica

DjevicaPun Mjesec je u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Možda u ovom trenutku ne vidite tačan pravac u ovom segmentu, ali moraćete da naučite da prepoznate prave ljude sa kojima možete graditi budućnost. Tokom današnjeg dana rascjep između želja i mogućnosti.

 

Vaga

VagaPun Mjesec je u vašem polju svakodnevnice, poslovnih okolnosti, kolega. Očigledno je da će vrijeme pred vama donijeti da u ovom segmentu naučite da prepoznate osobe koje vas podržavaju i da se posvetite saradnji sa njima. Tokom ovog dana osjećaćete se dobro i uglavnom raditi na završavanju obaveza.

 

Škorpija

ŠkorpijaPun Mjesec se nalazi danas u vašem polju ljubavi. Pred vama su značajne promene u ovom segmentu, pogotovo što zahvataju i kuću braka i očigledno je da su neke vaše emotivne relacije spremne za ozbiljnije korake. U toku ovog dana dobro raspoloženje, susreti sa osobama koje volite.

 

Strijelac

StrijelacDanašnji Pun Mjesec u znaku Riba i vašem polju doma i porodice označava da ulazite u period kada će vaši bračni odnosi biti prioritetni za sređivanje. Takođe, pojedini će se angažovati oko kupovine ili prodaje nekretnine. Današnji dan uglavnom ćete provesti u planiranju perioda nadalje.

 

Jarac

JaracPun Mjesec u polju pokreta, kontakata, komunikacije, dogovora, donosi vam period kada ćete moći da napravite konkretnije pomake u svim svojim bitnim životnim relacijama i poslovnim i emotivnim. Od vas će se zahtijevati posebno angažovanje i prilagodljivost. Raspoloženje tokom dana više nego dobro.

 

Vodolija

VodolijaPun Mjesec je u vašem polju posla i novca. Tokom narednog perioda donijeće vam veće zarade, ali komplikovane i teške saradnje, oko kojih će biti neophodno da se dosta angažujete. U toku današnjeg dana bićete najviše okrenuti ka svom emotivnom partneru, jer od njega crpite svoju podršku i snagu.

 

Ribe

RibePun Mjesec je u vašem polju ličnosti i naredni period je vrijeme kada ćete sebe isticati u prvi plan i biti spremni da se i te kako založite za one stvari i ljude koji su vam bitni. U toku ovog dana imaćete dosta promjenjivo raspoloženje, ali ćete najviše biti usmjereni ka emotivnom segmentu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info