Dnevni horoskop za 05.09.2017.

0

Ovan

OvanNemojte se pretrpati obavezama, jer nećete imati dovoljno energije za njihovo obavljanje. Dan je bolji za planiranja nego za akciju. Prisiljavaćete partnera da se izjasni o nekim svojim starim grijehovima – vrijeme je da mu pokušate oprostiti. Zadržite se na temama koje su vezane za vašu zajedničku budućnost.

 

Bik

BikPolako, ali sigurno, koračate stazama uspjeha. Bićete otvoreni za timski rad, spremni kolege iznenaditi svojom unutrašnjom snagom i upornošću. Oko vas, ali i u vama samima, događaju se velike promjene. Sve vam je jasnije i stavovi su vam mekši, što pozitivno djeluje na međuljudske, ali i ljubavne odnose.

 

Blizanci

BlizanciNije isključeno da budete nepravedno optuženi i kritikovani. Iskoristite iz trenutnih situacija najviše što možete – ono što je sada loše, u budućnosti će se pokazati dobrim. Ne zamjerajte se ljudima nego se naoružajte strpljivošću. Večernji sati donose opuštene trenutke, naročito ako ćete ih provesti s onim ko vam je jako drag.

 

Rak

RakKrasiće vas ljubaznost i uslužnost pa ćete biti omiljeni u svojoj okolini. Ugodni susreti i kontakti uljepšaće vam dan. Iza naizgled običnih situacija kriće se nove prilike pa će jednima dobro krenuti na poslovnom, a drugima na ljubavnom planu. Uvjerićete se da su vam ostvarenja nadohvat ruke i da je dovoljno samo malo truda.

 

Lav

LavUzećete stvari u svoje ruke i odrješito stati na kraj onima koji vas iskorištavaju. Iako će vas to koštati živaca, bićete ponosni na sebe. Moguć je razgovor s partnerom oko selidbe, kupoprodaje stana ili rješavanje situacija s nasljedstvom. Možda ćete morati kontaktirati advokata ili notara.

 

Djevica

DjevicaBićete nestrpljivi u ophođenju s ljudima koji od vas drugačije razmišljaju. Neko će vam dosađivati svojim pozivima i neće vam trebati puno pa da drugoj strani svašta izgovorite. Biće vam potreban večernji izlazak, razgovori s prijateljima i više životne slobode kako biste lakše podnijeli stres.

 

Vaga

VagaSve više se sviđate nekom s kim imate poslovne kontakte. Ni vi nećete ostati nezainteresovani pa je pravo vrijeme da nešto preduzmete i približite se jedno drugom. Vodite računa o zdravlju, jer se prilično iscrpljujete. Imunitet će vam oslabiti pa usporite dnevni i poslovni ritam. Pokušajte se više odmarati.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas ćete vjerovatno i sami u jednom trenutku biti zbunjeni koliko se sve odvija baš kako treba i kako vam situacije idu naruku. Dogovori funkcionišu, dobili ste potvrdu o uplati novca na račun, komunicirate odlično sa nekim ko vam se dopada, sve radi kao sat… Samo uživajte!

 

Strijelac

StrijelacZbog problematičnih porodičnih događaja mogli biste se osjećati bezvoljno. Sve što će vas obavezivati i sputavati predstavljaće vam velik teret. Uplitanje roditelja ili člana rodbine moglo bi vam pokvariti odnos s ljubavnim partnerom. Morate nadvladati vlastitu nesigurnost i pokazati im da imate svoje mišljenje i svoj stav.

 

Jarac

JaracNije da vas ne interesuje što će sve po pitanju posla danas funkcionisati baš kako treba i to što ćete imati i finansijske koristi. Sve je to u redu, ali vas i misli i srce uglavnom vuku na neku drugu stranu – prema osobi koja vam je i te kako zapala za oko. Baš želite da je vidite ponovo i nadate se skorom susretu.

 

Vodolija

VodolijaSlobodno vrijeme provedite u društvu koje će vam pomoći da zaboravite na probleme. Odnosi s rođacima podstaknuće vas da promijenite način razmišljanja i neke planove. Mogli biste se udružiti i zajedničkim snagama nešto ostvariti. Moguća je povoljna prilika za kupovinu namještaja ili bijele tehnike.

 

Ribe

RibeDanas budite malo oprezniji na poslu. Ne zbog velike količine obaveza, jer ste na to već navikli, nego ste malo zamišljeni i neobazrivi pa se možete povrijediti. Nemojte dozvoliti da pokvarite popodne, jer vas tada očekuje više nego zanimljiv izlazak sa prijateljima i voljenom osobom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info