Dnevni horoskop za 02.09.2017.

0

Ovan

OvanPozitivne okolnosti pomoći će vam da pronađete ljubavni sklad. Zračićete šarmom, a suprotni pol privlačiti veselim i spontanim nastupom. U takvom raspoloženju večeras obavezno negdje izađite i dobro se zabavite. Za vaše dobro zdravlje pobrinuo se Mars, što će pridonijeti dobrom raspoloženju, ali i vitalnosti.

 

Bik

BikPlanovi vam se neće ostvarivati na zamišljeni način, ali nećete dopustiti da vas to izbaci iz takta. Ako ste slobodni, oko vas će se motati osoba koja vam baš neće ulijevati povjerenje, ali istovremeno će vas i privlačiti na neki neobjašnjiv način. Izbjegavajte alkohol, jer će danas na vas djelovati pojačano!

 

Blizanci

BlizanciMalo ko će moći ugoditi vašim željama, a ni sami nećete imati mnogo razumijevanja za druge ljude. Ne dopustite da vas nečiji sitni propusti izbace iz takta. Bijeg ili povlačenje neće pridonijeti rješenju ljubavne situacije. Ono što zamjerite partneru trebate otvoreno reći, jer druga strana uopšte ne zna što vas tačno muči.

 

Rak

RakOsjetićete nalet pozitivne energije i jaku želju za promjenom. Dobro ćete se snalaziti u komunikaciji sa strancima i s ljudima drugačijeg svjetonazora od vašeg. Veća sposobnost postizanja ustupaka osiguraće vam uspjeh u ljubavnim odnosima. Bićete spremniji preći preko partnerovih nepodopština.

 

Lav

LavNeka vam ne bude teško napraviti korake koji su prijeko potrebni za kvalitetniji život. Ako ste se s partnerom sukobili zbog banalnosti, napravite prvi korak. Ne prepuštajte se lošem raspoloženju. Bez obzira na vremenske uslove, izađite malo iz kuće, pokrenite se i napravite nešto korisno za svoje psihičko i fizičko stanje.

 

Djevica

DjevicaImaćete odličnu koncentraciju i fizičku izdržljivost pa prionite na obavljanje zahtjevnijih kućne poslova. Bićete nadahnuti pozitivnim osjećanjem stvarnosti. Moguć je izlazak s osobom koja će vas oduševiti izgledom, ali i manirama i inteligencijom. Prijatelj će vam predložiti putovanje udvoje, a ponudu ćete objeručke prihvatiti.

 

Vaga

VagaPlanetarni raspored ne obećava ugodne trenutke. Potreban je veći oprez, posebno kada su u pitanju korištenje energije, briga o zdravlju ili vaše izjave. Ako ste u vezi, nemojte voljenog opterećivati povećanim zahtjevima i imajte više sluha za njegove potrebe. Na temelju nejasnih slutnji nepotrebno ćete sumnjati u partnerove riječi.

 

Škorpija

ŠkorpijaEmotivni život pretrpiće manje promjene. Mogli biste odustati od obećanja koje ste dali partneru i time izazvati njegovu ljutnju. Ako vam se neko sviđa, nećete se ponašati previše razborito pa biste mogli izgubiti početne dobre šanse. Najviše brige zadavaće vam porodični život i odnos s bliskim članovima rodbine.

 

Strijelac

StrijelacDjelujte prema drugima samopouzdano i sigurno, ne dopuštajući im da vas nagovore na ono što oni žele. Slobodno vrijeme provodite na koristan i kreativan način – klonite se ispraznih druženja u društvu koje vam ne odgovara. Ako imate problema s viškom kilograma, dan je odličan za početak dijete i novog režima ishrane.

 

Jarac

JaracBićete odlično raspoloženi i pozitivnim razmišljanjem podizati životni optimizam tugaljivim pojedincima. Kućni poslovi biće u drugom planu, ali s njima nećete zaostajati. Moći ćete se pohvaliti skladnim odnosom s rođacima i starijim članovima porodice. Oni će vam biti velika podrška i izvrsni savjetnici, naročito na finansijskom planu.

 

Vodolija

VodolijaObuzeće vas nostalgično raspoloženje, misli o prošlosti i vremenima kada ste bili bezbrižniji. Partnerovo ponašanje moglo bi u vama probuditi nepovjerenje. Osjetićete da vas preplavljuje ljubomora, iako ste i sami svjesni da nemate razloga. Možda vaša međusobna komunikacija još nije dosegla nivo potpunog povjerenja i otvorenosti.

 

Ribe

RibeZnaćete kako treba postupiti u određenim situacijama i pomoći riješiti probleme nekome bliskom. Zauzvrat biste mogli dobiti poklon i pohvalu koja će vas raznježiti. Posvetite se bez grižnje savjesti stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Razmišljanje o poslu i egzistencijalnim brigama ostavite za neki drugi dan.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info