Dnevni horoskop za 01.09.2017.

0

Ovan

OvanŽelite da jednu osobu danas pridobijete za svoje planove. Dugo ćete razgovarati i vi ćete uporno navoditi vodu na svoju vodenicu. Konačna odluka druge strane ne može biti u toku današnjeg dana, ali budite uvjereni da ste ostavili veliki utisak na nju. Emotivni partner vas pritiska na nešto što vi ne želite.

 

Bik

BikDanas možete načuti neke stvari u razgovoru kolega. Niste sigurni da li da vjerujete u to, pogotovo što su informacije vrlo povoljne po vas. Bojite se da se ne poradujete unaprijed, a da se poslije razočarate. Sačekajte da ovu informaciju ipak dobijete od nadređene osobe. U emotivnom dijelu, komunikacija sa više osoba. Flertovanje.

 

Blizanci

BlizanciDan kreće fenomenalno od ranog jutra, a tako će se nastaviti i na dalje. Dobili ste čvrsto obećanje za neke stvari, mada vam je odmah nagoviješteno da realizacija posla kojem se nadate ne može biti prije proljetnih meseci. Ok, spremni ste i to da sačekate. Veliko razumijevanje i ljubav sa partnerove strane.

 

Rak

RakVrlo je moguće da će neki nezaposleni Rakovi baš danas dobiti pozitivne informacije ili poziv na bitan razgovor sa potencijalnim poslodavcem. U svakom slučaju, danas samo dobre vijesti dolaze do vas pa će vas obradovati i nešto što vam voljena osoba saopštava. Kod pojedinih, ovo je dan za početak ljubavne veze.

 

Lav

LavSvjesni ste da su pojedini poslovni partneri ili kolege neiskreni u nekim svojim postupcima ili namjerama prema vama. I pored ovoga, trudite se da budete maksimalno korektni, jer vam je ova saradnja neophodna i još uvijek niste spremni da izađete sa nekim činjenicama na vidjelo.

 

Djevica

DjevicaPrepustićete se ugođaju uobičajenih dnevnih aktivnosti, a vaše dobro raspoloženje biće zarazno. Sve što ćete danas raditi ići će vam od ruke. Situacijom na ljubavnom planu bićete zadovoljni. Partner će vas obasipati nježnostima, a slobodni će uživati u društvu osobe s kojom će, najvjerovatnije, zasnovati vezu.

 

Vaga

VagaOčigledno je da je danas dan za manipulaciju svake vrste. Poslovni partneri pokušavaju da izvrdaju neke dogovore, vi se kod nadređenih osoba izvlačite za neke propuste koje ste napravili… Sve u svemu, jedva ćete čekati da završite sa poslom. U emotivnom segmentu neke stvari pokušavate da sakrijete od voljene osobe.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas budite dosta oprezni! Ovo nije nikako dobar dan ni za poslovni ni za emotivni segment. U poslu jako dobro obratite pažnju da vas neko ne prevari ili da vi ne napravite neku veću grešku. U emotivnom dijelu, nešto što sakrivate od partnera može biti otkriveno.

 

Strijelac

StrijelacShvatate da je sa nekim ljudima najbolje pustiti ih da se svađaju sami sa sobom, a vi se distancirajte i ne uplićite se u bilo kakve rasprave. Današnji dan može donijeti neke presjeke pa se bar potrudite da ih vi ne isprovocirate. Nezgodan dan i za emotivne odnose, jer će se miješati ljubav sa isključivošću i ljubomorom.

 

Jarac

JaracSa zebnjom pratite neka dešavanja u poslovnj okolini, ali vi lično nemate razloga za brigu. Koliko god neke situacije bile komplikovane i teške, neće se odraziti na vas ni na koji način. U emotivnom dijelu vrijeme je da sa emotivnim partnerom otvoreno razgovarate o svom odnosu. Više nema čekanja.

 

Vodolija

VodolijaMožda baš danas nećete uspjeti da ostvarite ono što želite, ali ćete dobiti čvrste garancije i obećanja o realizaciji. Neko od vas zahtijeva da sačekate svoj trenutak i ne možete uraditi ništa drugo, nego se prikloniti ovoj odluci. U krugu prijatelja jedna osoba će vas zainteresovati i privući.

 

Ribe

RibeIstina je da ste umorni od velike količine posla koju ste preuzeli na sebe, ali na vašoj strani su sada i istrajnost i strpljenje pa očekujte da sve uspijevate da završite na vreme. Možete biti malo prodrmani nekim postupkom voljene osobe, ali ste spremni da pređete preko ovoga, jer shvatate da nije bilo namjerno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info