Dnevni horoskop za 07.08.2017.

0

Ovan

OvanU procjeni okolnosti, ali i vlastitih mogućnosti, nedostajaće vam objektivnosti. Bićete brzopleti i površni. Odradićete neke poslove i dogovore preko volje. Adaptacija stambenog prostora predstavlja sve učestaliju temu u vašem domu, ali je i razlog prepirke. Stariji član porodice ne podržava vaše ideje.

 

Bik

BikPutovanja, učenje, komunikacija i sklapanje poznanstava ići će vam od ruke. Zamolite za razgovor osobu koja bi vam mogla pomoći u poslu – sigurno vas neće odbiti. Pozove li vas društvo na kafu, svakako prihvatite, jer biste se mogli iznenaditi poznanstvom od kojeg ćete u budućnosti imati velikih koristi.

 

Blizanci

BlizanciŠtednja će biti najbolji način borbe protiv troškova. Iako imate dobre izglede za povećanje zarade i ugovaranje novih poslova, neka vas to ne zavara. Nemojte ići u novčani minus ako za to nema većeg razloga. Na vaš ljubavni život prevelik uticaj imaju prijatelji. Partner će vam za to prigovoriti, no proći će još vremena dok to i sami uvidite.

 

Rak

RakDanas morate da se potrudite da budete smireni, jer lako padate na provokacije drugih. Ne dozvolite sebi da vaša poslovna okolina vidi koliko vas je lako izbaciti iz takta. Svaki postupak od strane voljene osobe danas doživljavate previše lično i bučno reagujete. Nema potrebe za tako nečim.

 

Lav

LavOsjećaćete umor, ali znaćete da je bolje da sami završite posao nego da se oslanjate na druge. Jedna će vas vijest uznemiriti, ali ne gubite živce. U razdoblju ste u kojem možete i najgoru okolnost okrenuti u svoju korist. U braku će nedostajati dobre komunikacije. Partner vas ne razumije i ne pomaže onoliko koliko očekujete.

 

Djevica

DjevicaIntenzivna komunikacija s prijateljima pomoći će da manje razmišljate o ljubavnoj situaciji i pronađete utjehu u malim stvarima. Ako ste u braku, partner će vam biti veliki oslonac. Njegovi savjeti pomoći će vam da donesete kvalitetne životne odluke. Neke očekuje poslovno putovanje, kraći kurs ili odlazak na važan sastanak.

 

Vaga

VagaLjubavna situacija vas ne zadovoljava, ali nije vrijeme za promjene. Dobro razmislite o svemu i pokušajte pronaći način da se zbližite s partnerom. Na radnom mjestu dolazi do promjena koje vas guraju u bližu saradnju s ljudima koji vam se ne sviđaju. Potrošićete mnogo psihofizičke energije u savladavanju prepreka.

 

Škorpija

ŠkorpijaTražićete društvo onih koji vas mogu oraspoložiti ili koji razmišljaju slično kao vi. Tako ćete osigurati ugodnije trenutke u krugu različitih ljudi i iz njihovih priča saznavati razne zanimljivosti. Iako ćete čeznuti za odmorom, mogli biste se odazvati pozivu za izlazak, dobro se zabaviti i pri tome zbližiti sa šarmantnom osobom.

 

Strijelac

StrijelacDobro ćete se snalaziti u zbivanjima koja će odgovarati vašem temperamentu i načinu života. Rješavaćete pitanja kredita, dugova i nekretnina. Tražićete načina da poboljšate svoje materijalne prilike. Posvetite malo više vremena jačanju fizičke kondicije. Vježbajte sami kod kuće, probajte nabaviti traku za trčanje.

 

Jarac

JaracRaščistite ljubavnu situaciju i tek tada gradite novu. Kada se oslobodite ljubavnih okova iz prošlosti, neopterećeno ćete moći dalje. Vezani će razmišljati o zajedničkom životu, kupovini stana ili iznajmljivanju. Bićete nestrpljivi i skloni radikalnim rješenjima, ali nećete primjećivati da partner zastajkuje zbog nespremnosti da vas u tome prati.

 

Vodolija

VodolijaMogli biste se naći u odnosu s osobom s kojom je neizvjesna ozbiljna veza, ali koja vam pruža baš ono što vam je sada potrebno. Nemojte previše analizirati, prepustite se i uživajte u trenutku. Ako imate poslovni sastanak, proteći će u pomalo nejasnom tonu. Neće vam biti jasno šta se tačno od vas očekuje i šta vam je činiti.

 

Ribe

RibeBiće vam razumljive tuđe potrebe pa ćete se naći u ulozi onog koji druge savjetuje i usmjerava. Nije isključeno da pomognete prijatelju koji ima ljubavnih problema. U dugim i postojanim vezama biće prisutna ravnoteža između osjećanja i razuma. Bićete jako vezani s partnerom i zajednički kovati planove za budućnost.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info