Dnevni horoskop za 06.08.2017.

0

Ovan

OvanAko se osjećate iscrpljeno, odgodite većinu obaveza. Provedite dan u odmaranju. Porodični život odvijaće se predvidivo i bez većih iznenađenja. Ako je vaš partner privremeno odsutan, iskoristite to na pozitivan način – posvetite se sebi i aktivnostima za koje inače nemate vremena.

 

Bik

BikImaćete mnogo planova i obaveza. Krenućete u posjetu rodbini ili ćete i sami nekoga ugostiti. Nekoliko sati odvojite samo za sebe, što će biti dovoljno da se od svega odmorite. Pred nekima su uzbudljivi trenuci na ljubavnom planu. Osjetićete ushićenje, jer osoba koja vam se sviđa sve vam je bliža.

 

Blizanci

BlizanciOsluškujte potrebe organizma i ne pretjerujte s hranom ili alkoholom. Neke bi mogla iznenaditi glavobolja već u jutarnjim satima. Oni koji neće imati takvih problema prihvatiće se spremanja i uposliti sve ukućane. Partnerovi poslovni problemi biće tema razgovora. Pomoći ćete mu da situaciju sagleda i s ljepše strane.

 

Rak

RakNajviše vremena provodićete u pokretu. Šetnja do prodavnice ili po parku mogla bi završiti susretom sa starim poznanikom ili komšijom. Ako planirate da se zaputite na more ili u posjetu rodbini, garantovana vam je dobra zabava i brojni zanimljivi događaji. Mlađi Rakovi pokazaće se u društvu kao zanimljivi sagovornici i duhoviti zabavljači.

 

Lav

LavOsjećaćete pad energije i potrebu za snom. Smetaće vam tuđa propitkivanja o vašem životu ili roditeljske sugestije i kritike. Mlađi i zaljubljeni biće skloni sanjarenju. Maštaćete o nedostižnoj simpatiji i zamišljati da ste zajedno. Nemojte doći u iskušenje da je kontaktirate i pozovete van, jer dan nije povoljan za takve akcije.

 

Djevica

DjevicaPred vama je dan ispunjen mnoštvom događaja. Nećete imati vremena za odmaranje pa se popodnevnom spavanju nemojte ni nadati. Mogli bi vas iznenaditi gosti ili prijatelj sa svojim problemima. Nemirni snovi ili nesanica moguće su reakcije na napetost u porodičnom okruženju. Nešto od tih problema moraćete što prije riješiti.

 

Vaga

VagaLjubavna dešavanja iziskuju više posvećenosti. Obratite pažnju na partnerovo ponašanje, posebno ako je povučeniji nego inače. Dokučite šta ga muči, ohrabrite ga. Razmišljate li o prepravkama u domu i sami ćete biti iznenađeni vlastitim originalnim idejama. Ipak, smetaće vam što ukućani ne dijele vaše oduševljenje.

 

Škorpija

ŠkorpijaViše ćete se kretati u društvu poznatih, a nije isključena i pokoja simpatija. Glavom će vam prolaziti najrazličitije misli, a inspiracija navirati na svakom koraku. Odnos s partnerom je postojan pa se nemate čega bojati ili u nešto sumnjati. Samci, nečija naklonost nije samo platonske prirode, a to ćete doznati kroz koji dan.

 

Strijelac

StrijelacOdnosi s roditeljima biće istaknuta tema. Sa svih strana pritisnuće vas obaveze i odgovornosti. Ljubavna zbivanja manje će vas zaokupljati pa će zaljubljeni ostati na odstojanju prema simpatiji. Još se nisu poklopile okolnosti koje bi vas povezale, ali idući dani i u tom pravcu naglo okreću stvari u vašu korist.

 

Jarac

JaracOsjetićete se motivisano za akciju raščišćavanja problema. Nezavršene i komplikovane odnose pokrenućete u pravcu razrješenja. Ovo se odnosi na veze i iskustva iz prošlosti, koje su vam oduzimale mir. Shvatićete šta vam je činiti. Iskoristite svaku priliku za putovanje i izlazak s partnerom – treba vam više zabave.

 

Vodolija

VodolijaBudite štedljiviji s novcem – posavjetujte se s partnerom ili roditeljima. Možda ćete nekom novčano pomoći, nekome u nevolji. Ako ste slobodni, pred vama je veče zanimljivih razgovora, flerta, a moguće i zagrljaja. Razveselite rođaka ili komšiju malim znakom pažnje, posebno ako vam rado izlaze ususret.

 

Ribe

RibeSusret s prijateljima mogao bi završiti provodom do kasnih sati. Kraća putovanja i promjena omogućiće da se opustite i uživate u uzbudljivim zbivanjima. Razmišljaćete o novom hobiju ili upisivanju kursa koji će vam dati potrebna znanja iz područja kojima se planirate posvetiti u skoroj budućnosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info