Dnevni horoskop za 03.08.2017.

0

Ovan

OvanDrugi vam danas mogu pomoći da ostvarite neki svoj plan. Potrebno je samo da promijenite svoj stav i prestanete da predstavljate sebe kao da vam nije potreban niko na ovom svijetu. U emotivnom segmentu pustite da stvari idu svojim tokom, sve je u redu između vas i voljene osobe. Dobro raspoloženje.

 

Bik

BikSuočićete se sa zaostacima i nedovršenim poslovima. Ali sve ćete uspjeti privesti kraju. U ljubavi napredujete. Intuitivno ćete odabrati najučinkovitiji pristup kojim ćete srušiti simpatijino nepovjerenje u vas. Poći će vam za rukom uvjeriti je da vam može vjerovati. Starije osobe bi mogle imati pojačane hronične tegobe.

 

Blizanci

BlizanciDanas velika posvećenost poslovnim obavezama, ali uspjećete da u sve to uglavite i svoje vrijeme za partnera. Danas može doći do značajnih kontakata i u poslovnom segmentu, ali mogu vam se pojaviti i neki novi ljudi koji vas mogu emotivno zaintrigirati i koje ćete željeti mnogo bolje da upoznate.

 

Rak

RakUnesite osvježenje u bračni život – ne dopustite da ovlada predvidljivost. S pristojnog odstojanja posmatraćete ponašanje svojih ukućana. Nećete imati ni najmanju potrebu uključivati se u njihove rasprave, puštajući ih da sami riješe svoje nesporazume. Mogli biste se pomiriti s osobom s kojom ste u svađi.

 

Lav

LavRadujete se zbog informacija koje stižu do vas, a koje vam daju podstrek u poslovnom segmentu, ali i u materijalnoj sferi. Ono što ste željeli, uspjeli ste da pokrenete i ostvarite. Možete biti uzdrmani na emotivnom planu pojavom jedne osobe koja u vama izaziva veliko interesovanje.

 

Djevica

DjevicaIzbjegavajte ljubomorne scene. Vaš doživljaj stvarnosti previše je krut pa budite opušteniji, jer ništa nije tako crno da se ne bi dalo riješiti. Izađite ususret partneru ako on želi veče provesti u bioskopu ili na nekoj proslavi. Možda i vama treba baš takav oblik zabave, da vas podsjeti koliko znate biti šarmantni i zanimljivi kada se dobro opustite.

 

Vaga

VagaDobre vijesti koje su vam veoma značajne. Vezuju se za posao, vezuju se za finansijsku sferu i Vage bi danas trebalo da provedu jedan ispunjen dan. Pokušavate da ostvarite komunikaciju sa jednom osobom i čini vam se da je konačno počela da reaguje na vas malo drugačije i da se otvara. Zadovoljstvo.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete skloni povlačenju i potiskivanju emocija pa će partner pomisliti da gubite zanimanje za njega. Objasnite mu kako se osjećate, sigurno će razumjeti. Nećete biti oduševljeni dolaskom gostiju ili prijatelja, ali kada vas “zaraze” svojim dobrim raspoloženjem, shvatićete da ste odjednom bolje raspoloženi.

 

Strijelac

StrijelacVišak slobodnog vremena omogućiće vam da se posvetite hobiju koji ste zapostavili ili bavljenju nekim sportom. Istaknuta je mogućnost kraćih putovanja ili susreta pod neobičnim okolnostima. Naći ćete se u društvu u kojem ćete biti dobro prihvaćeni. Mnogi će se otvoreno diviti vašoj načitanosti ili nekim drugim sposobnostima.

 

Jarac

JaracMogli biste se na ći u društvu osoba drugačijeg razmišljanja od vašeg. Neko će vam ići na živce i to ćete mu otvoreno dati do znanja. Razdražljivo raspoloženje vjerovatno je posljedica stresa i iscrpljenosti. Nemojte se pretrpavati obavezama i brinuti unaprijed. Godiće vam mir i izležavanje. Sutra ćete biti boljeg raspoloženja.

 

Vodolija

VodolijaSada ste sto posto sigurni da ćete uspjeti da ostvarite svoje planove. Potvrda dolazi od strane osoba koje su vam bitne, a informacije koje dobijate danas mogu promijeniti mnogo toga. Vrlo ste zadovoljni svime što ste postigli. U emotivnom dijelu spremni ste na veće izlive nježnosti i možete iznenaditi partnera.

 

Ribe

RibeImate utisak da neko stalno koči vaš napredak i koliko god se trudili da nešto promijenite, osjećate da ne dajete vaš maksimum. Ovaj dan iskoristite da dobro razmislite o tome šta želite od života i na koji način to možete da postignete. Stvari iz prošlosti ne treba da budu dio vaše svakodnevnice – dozvolite sebi da imate budućnost kakvu zaslužujete.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info