Dnevni horoskop za 02.08.2017.

0

Ovan

OvanOdnosi s bližnjima biće pod uticajem vaših previranja i promjena raspoloženja. Bićete tvrdoglavi i zahtjevni, što vam neće biti od velike pomoći prilikom emotivnih kontakata. Ne obazirite se na bezazlena ogovaranja koja će dominirati vašim komšilukom. Neki sa zavišću posmatraju vaše životne uspjehe.

 

Bik

BikVodite više računa o zdravlju. Ako nemate dovoljno energije za kućne obaveze, odustanite od njih – možete ih obaviti i sutra. Posvetite se nečemu što vas opušta, možda čitanju ili razgovoru s najboljim prijateljem. Ako vam se partner požali da ima poslovnih problema, poslušajte ga. Oraspoložiće ga činjenica da ga najbolje razumijete.

 

Blizanci

BlizanciU stanju ste okrenuti situacije u svoju korist, ali čuvajte se pretjerivanja. Potrebni su vam i trenuci odmora. Ako osjećate simptome zaljubljenosti, ne oklijevajte da uradite ono što želite ili smatrate ispravnim. Entuzijazam vam pomaže da pokrenete zbivanja u željenom pravcu. Neko bi vam mogao vratiti novčani dug ili učiniti uslugu.

 

Rak

RakNe zatvarajte oči pred ljubavnim problemima. Razgovarajte s partnerom o onome što vas muči – vidjećete da će brzo doći do poboljšanja. Nemojte stalno rješavati tuđe probleme – vrijeme je da se više pozabavite svojim brigama. Bićete osjetljiviji i izbjegavati netaktične osobe ili one koje vode isprazne razgovore.

 

Lav

LavPred vama je dan ispunjen mnogobrojnim obavezama. Neko će od vas tražiti nekakvu uslugu, a zauzvrat ćete biti pozvani na kafu pa će se ugodan razgovor prilično odužiti. Uspješno ćete izaći na kraj sa svim izazovima. Samce će razveseliti nečija poruka i uliti nadu u nešto više.

 

Djevica

DjevicaUnutrašnja snaga i smirenost omogućiće vam da se dobro osjećate. Bez teškoća uspijevaćete u onome što ste naumili. Osjećaj ljubavne tjeskobe polako vas napušta, a vi vodite računa o tome da svojim ponašanjem ne sprečavate promjene. Imaćete dovoljno slobodnog vremena da ga iskoristite za nježnosti s partnerom.

 

Vaga

VagaI sami ste svjesni koliko se nervirate oko jednog projekta i sada budite zadovoljni, jer je očigledno da će ovdje nastupiti promjene i jedan mnogo pozitivniji uticaj. Neko je spreman da vas podrži. U emotivnom segmentu, osjećate se nesigurno u postojećem odnosu.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko želite da vas ukućani ozbiljno shvate, ne pretjerujte u izljevima emocija, posebno ako pokušavate nešto raščistiti. Mogli biste sresti osobu iz prošlosti ili će jedna situacija probuditi stara sjećanja. Oni koji kreću na put, trebali bi koncentrisano voziti i ne dopustiti da ih pri tome biko ko ometa. Tokom večeri prilično će vam pasti koncentracija.

 

Strijelac

StrijelacNova ljubavna priča mogla bi se izroditi iz prijateljstva. Možda će simpatija iza sebe imati burnu prošlost, što će neko jedva dočekati da vam to saopšti. Nemojte dopustiti da vas to obeshrabri ili da negativno utiče na vaš emotivni zanos. Nove poslovne okolnosti otkriće vaše skrivene talente.

 

Jarac

JaracBićete odgovorni i brižni prema okolini. Moraćete voditi računa o više poslova, stvari ili osoba. Možda će partner biti zauzet pa ćete se prihvatiti svakodnevnih kućanskih poslova. Roditelji ili djeca zahtijevaće povećanu pažnju i brigu, a prijatelji se oslanjati na vašu pomoć pa ćete veče dočekati prilično umorni.

 

Vodolija

VodolijaAko krećete na putovanje, ono će u potpunosti ispuniti vaša očekivanja. Moguć je ugodan susret s osobom koju dugo niste vidjeli, a nekada ste bili jako bliski. Nauštrb voljenih zanemarivaćete sebe i svoje potrebe, ali vam neće biti ništa teško uraditi za njih. Radovaće vas osjećaj da ste korisni i da se drugi zbog vas osjećaju jako dobro.

 

Ribe

RibeBićete u centru pažnje bliskih osoba. Znaćete kako ih podstaknuti da učine nešto dobro za sebe, ali i za vas. Težićete ispunjenju kroz prijatelje, ljubav i večernje izlaske. Ipak, duboko u sebi bićete svjesni da najviše uživate kad ste sami i kada se u svom domu možete nesmetano opuštati s knjigom u ruci ili ispred televizijskog ekrana.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info