Dnevni horoskop za 31.07.2017.

0

Ovan

OvanPozitivan odnos prema životu pomoći će vam da na probleme gledate optimističnije. Ako niste sredili privatni život, pravo je vrijeme da ga dovedete u red. Ako vam karijera i novac više nisu na prvom mjestu, na pravom ste putu da uplovite u srećnu vezu. Slobodnim bi se mogla pojaviti prilika za flert s osobom koju viđaju na poslu.

 

Bik

BikPlanete vam donose bujicu ljubavnih emocija, ali biće i onih koji se neće najbolje slagati s partnerom i razilaziti se oko zajedničkih pitanja. Sklopićete poznanstva koja će vam omogućiti pozitivan zaokret u karijeri, iako ćete na samu realizaciju morati još malo pričekati. Zdravstveno ćete se osjećati odlično!

 

Blizanci

BlizanciNapetost ili slaba koncentracija ometaće vas u obavljanju obaveza. Mogli bi vas snaći neodgodivi poslovi pa ćete ih obavljati pod popriličnim stresom. Bićete traženi na sve strane, a mira nećete imati ni kod kuće. Ukućani će se u svemu oslanjati na vas pa ćete u večernjim satima poželjeti malo mira za sebe.

 

Rak

RakPlanete podržavaju zbližavanje s partnerom pa provedite više vremena uz njega. Nemojte toliko robovati poslu, jer ako nastavite takvim tempom, brzo ćete osjetiti umor i zasićenost. Dan je dobar za obavljanje poslova po gradu, bilo da je to kupovina, odlazak u banku ili poštu, odnosno pisanje i slanje molbi te sređivanje dokumenata.

 

Lav

LavRazmišljaćete o preuređenju stana ili uređenju enterijera. Odnose u porodici poremetiće rasprava, ali će pridonijeti raščišćavanju nesporazuma. Vaše  nedoumice, u vezi osobe koja vam se sviđa, biće otklonjene. Shvatićete da ne trebate preispitivati osjećanja. Biće dovoljno da otpustite kočnice i prepustite se zaljubljenosti.

 

Djevica

DjevicaVrijeme će biti na vašoj strani. Bilo da su u pitanju ljubav ili posao, ne trebate žuriti s odlukom. Dan je pogodan za učenje i prikupljanje teže dostupnih informacija. Bićete samouvjereni i odlučni u namjeri da dobijete ono što želite. Neće vam predstavljati problem da osvojite osobu suprotnog pola ili okupite društvo i organizujete zabavu.

 

Vaga

VagaAko vas nešto zabrinjava ili ste neraspoloženi, potražite savjet dobrog prijatelja koji će vam objektivno približiti situaciju u kojoj se nalazite. Ukoliko potiskujete želje i potrebe već neko vrijeme, mogući su nesanica i glavobolje. Razgovarajte o svemu s partnerom, ne ostavljajte ništa nedorečeno, jer ćete kasnije teže objasniti svoje namjere.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrilagođavanje će biti ključ uspjeha, bilo da je riječ o poslu, ljubavi ili prijateljskim odnosima. Mogli biste se naći u društvu osoba s kojima ne dijelite iste životne stavove. Nemojte se dovesti u situaciju da neko pogrešno shvati vaše riječi. Bez obzira s čim ćete se suočiti tokom dana, odisaćete optimizmom i zadovoljstvom.

 

Strijelac

StrijelacNešto će vam smetati kod partnera ili ćete sami biti meta njegovih prigovora. Mogli biste se sporječkati i pomiriti tek tokom večeri. Moglo bi vam se dogoditi da zavidne osobe pokušaju omalovažiti vaš rad i znanje i usporiti vaš napredak. Ako budete nepopustljivi, na vidjelo će izaći vaše prave vrijednosti.

 

Jarac

JaracPokažite inicijativu u međuljudskim odnosima, pristupajte ljudima, tražite brojeve telefona, upućujte pozive. Nemojte za svaku odluku tražiti tuđe mišljenje. Pružiće vam se prilika da znanje stečeno školovanjem napokon primijenite u praksi. Poradite na mirnoći duha savladavanjem tehnika meditacije, joge i drugih duhovnih disciplina.

 

Vodolija

VodolijaKupovaćete sitnice koje vam ne trebaju, ali takvi će se troškovi osjetiti na vašem kućnom budžetu. Budite oprezni u komunikaciji, jer bi vaša brzopletost mogla narušiti porodični sklad. Nećete voditi računa o tome šta govorite, biraćete pogrešne riječi, a povišen ton vašeg glasa ljutiće bližnje.

 

Ribe

RibeZa sve što želite postići moraćete uložiti mnogo napora, a neke stresne situacije mogu vas pogoditi više nego inače. Bilo bi poželjno da vrata svoje intime ne otvarate svakome i pripazite na neke izjave ili obećanja. Ako vas muči neki veći problem, do rješenja ćete prije doći pomoću svoje intuicije nego da savjete tražite od drugih.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info