Dnevni horoskop za 29.07.2017.

0

Ovan

OvanTrebaće vam više vremena za lične potrebe. Opterećenost tuđim brigama i problemima ispunjavaće vas nemirom, ali teško ćete izbjeći susrete s napornim pojedincima. Ne gomilajte ljubavno nezadovoljstvo u sebi nego upozorite partnera na nedostatke, ali nemojte da to zvuči previše kritično.

 

Bik

BikŠtedite energiju i bavite se samo onim što vas veseli. Slobodno vrijeme posvetite nekoj od sportskih aktivnosti, jer će kretanje biti najbolja preventiva protiv psihičkog umora. Postojeće ljubavne veze pokazaće se stabilnima, što se za odnose s rodbinom ne bi moglo reći. S njima biste se čak mogli i posvađati.

 

Blizanci

BlizanciObavite telefonske razgovore s ljudima koje ste zanemarili, a koji često misle na vas. S lakoćom ćete osvajati simpatije ukućana, ali i komšija. Pozivaće vas na kafu i prepričavati vam najnovije tračeve. Opušteno ćete čavrljati sa svakim koga sretnete. Neki će se naći na ljubavnom početku s novom osobom.

 

Rak

RakIzvjesne su teškoće u ostvarenju bliskosti ili skladne komunikacije s ukućanima. Izbjegavaćete odgovornost i dolaziti u kontakt s ljudima koji nisu bliski vašem načinu razmišljanja. Nastojte se što više kretati, naročito ako mnogo vremena provedite za računarom. Sjetićete se nekoga koga dugo niste vidjeli.

 

Lav

LavMoguće su sitne neprilike, ali koje vam neće ozbiljnije narušiti planove. Ako negdje ipak zapne, ne gubite živce, jer tek onda nećete ništa uraditi. Željni ste promjena pa ćete se odlično provesti odlučite li negdje otputovati. Pozovu li vas večeras u društvo, svakako prihvatite. Lijepo ćete se zabaviti.

 

Djevica

DjevicaVrijeme je da raščistite s ljubavnom prošlošću i krenete dalje. Previše energije trošite na nekog ko to možda ne zavređuje. Starija osoba iz porodičnog okruženja mogla bi se ispriječiti na putu ostvarenja vašeg plana. Ako malo popustite i dopustite joj da učestvuje u onome što ste naumili, poći će vam za rukom da je odobrovoljite.

 

Vaga

VagaPriklonite se zabavi i izlascima, jer ćete se odlično provesti. Ako vam se nikud ne izlazi, pozovite prijatelje na večernje druženje. Samci, osoba koja vam je prijatelj mogla bi vam postati nešto više. Prvobitnu zbunjenost zamijeniće saznanje da ni vama nije svejedno. Nije isključeno da veče dočekate u zagrljaju.

 

Škorpija

ŠkorpijaUčestvovaćete u problemima koji postoje između vaših roditelja, a dešavanja vezana za partnera ili dijete zahtijevaće vaše prisustvo i odricanje. Primijetićete i sami da ako niste naspavani i odmorni, da ne možete funkcionisati. Zato ako nemate većih obaveza, ništa vas ne sprečava da dan provedete na način koji vama najviše odgovara.

 

Strijelac

StrijelacDavaćete mnogo više pažnje svojim postupcima i trudićete se partneru u svemu udovoljiti. Ako ste tek ušli u vezu, nemojte se iznenaditi ako vam simpatija ne uzvrati istom mjerom. Budite strpljivi i nemojte previše očekivati od druge strane, posebno ako se radi o nekom ko je prirodno introvertan.

 

Jarac

JaracPosvetite više pažnje porodici. Imate li neriješenih imovinskih pitanja, pokušajte ih riješiti na miran način, bez svađe. Mogli biste se na neko vrijeme udaljiti od pojedinaca iz porodičnog okruženja, a sve zbog toga što nije po vašem. Ako danas radite, možda nećete biti zadovoljni načinom na koji se šef ophodi prema vama.

 

Vodolija

VodolijaKontrolišite ponašanje, ako se ne želite naći na meti nečijih kritika. Tvrdoglavo ćete braniti svoje interese, ali sagovornici neće biti spremni na ustupke. Povrijediće vas partnerov netolerantan pristup, ali se radije suzdržite od reakcije. Slobodno vrijeme iskoristićete za kućne popravke, adaptaciju životnog prostora, kupovinu novog namještaja i slično.

 

Ribe

RibeUspostavite kvalitetnu komunikaciju s partnerom. Nemojte izbjegavati odgovore na pitanja i ne ustručavajte se postaviti ih. Ne dopustite da vas obeshrabri nečiji stav ili mišljenje vezano za vaš ljubavni život. Bitno je samo ono što vi osjećate. Više fizičke aktivnosti umanjilo bi tegobe s kičmom i stopalima.

 

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info