Dnevni horoskop za 24.07.2017.

0

Ovan

OvanMogli biste riješiti brojne praktične probleme koji vas tište u svakodnevnom životu ili dovršiti zahtjevan projekat. Podrška bližnjih mnogo vam znači pa ćete biti posebno osjetljivi na partnerovo ili simpatijino ponašanje. Nemojte bježati od mogućih intimnih problema, jer dan je stvoren za njihovo rješavanje.

 

Bik

BikPostaćete veseliji, češće se smijati i odmahivati rukom na sve što vas je donedavno nerviralo. Komunikacija i društvene vještine biće zaslužne za vaš uspjeh. Izađite ljudima ususret, jer će vam pomoći i usluge biti uzvraćene. Rad i zalaganje biće praćeni dobrim finansijskim rezultatima, ali ipak nemojte biti rastrošni.

 

Blizanci

BlizanciPrimijetićete da se manje trudite oko nekih stvari, ali da ipak lako i brzo ostvarujete rezultate. Ako se upuštate u nove i rizične poslove neizvjesnog karaktera, nemate se čega bojati. Nemojte biti pasivni, jer sve što vam se do sada činilo nepremostivo, moglo bi se početi ostvarivati idućih dana.

 

Rak

RakBićete nespremni da se ozbiljnije uhvatite ukoštac s osobama ili situacijama koje vas ne usrećuju. Radije ćete se povući ili svojim postupcima unositi nemir u bliske osobe, ali i u vlastito srce. Godiće vam trenuci samoće u kojima ćete moći bolje upoznati vlastite potrebe i shvatiti da sve što se događa nije uvijek slučajno.

 

Lav

LavU poslu će do izražaja doći vaša originalnost i spremnost za iskušavanje novog i nepoznatog, iako vam može nedostajati praktičnosti. Oduševiće vas iskren razgovor i neposrednost jedne osobe s kojom biste mogli razviti lijepo prijateljstvo, a možda i nešto više tokom idućih dana.

 

Djevica

DjevicaNemojte unaprijed planirati nove obaveze ako se niste riješili starih. Uvedite reda u svoje rutinske zadatke, gledajte samo svoja posla i držite se podalje od tračeva. Međuljudski odnosi prilično će vas opterećivati, a i sami ćete nepotrebno komplikovati stvari. Veći dio dana osjećaćete se malodušno, a tek će vam veče donijeti veselije misli.

 

Vaga

VagaBićete nemirnog duha i zainteresovani za nove ideje. Puni entuzijazma rješavaćete poslovnu problematiku. Ne priznajete prepreke koje vam stoje na putu, imate dovoljno energije i samopouzdanja da živite po svom. Biće onih koji će vam zavidjeti na samouvjerenosti. Moguće je kratko putovanje ili nečija posjeta iz inostranstva.

 

Škorpija

ŠkorpijaMnogo pažnje ćete posvećivati radnim obavezama, iako ste željni odmora. Obavite što je moguće više toga, jer idući dani donose još veću zaokupljenost poslovima. Vaš interes za ljubav i dalje će rasti, ali teško ćete kontrolisati svoje emocije. Smetaće vam što se simpatija drži suzdržano i nezainteresovano.

 

Strijelac

StrijelacNeke osobe iz radne sredine doživljavaju vas kao suparnika, ali uprkos njihovim podmetanjima, imate dovoljno snage za savladavanje prepreka. Kvalitetna komunikacija pomoći će vam da izgladite sukobe s partnerom, ali nemojte čekati da razgovor potakne druga strana, jer ćete se načekati.

 

Jarac

JaracU poslu počnite rješavati najbliži cilj i budite temeljni. Željećete sve odmah pa biste se mogli naći u gužvi. Nemojte se nervirati oko beznačajnih stvari, nepotrebno ćete se umoriti. Više mislite na sebe i svoje zdravlje. Bavljenje sportom je preporučljivo, ali sve što činite ili radite, neka bude umjereno.

 

Vodolija

VodolijaDrugi ljudi i događaji odvući će vam pažnju s nekih problema koji su uzrok neraspoloženju. Neke će razveseliti povoljan razvoj ljubavne situacije, možda i uzvraćena osjećanja. Odlično ćete se snalaziti u poslovima koji iziskuju kreativnost, samostalnost i okretnost. Spojićete ugodno s korisnim pa ćete se radeći dobro zabavljati.

 

Ribe

RibeNajbolje od sebe daćete u poslovima gdje se traže improvizacija i brze reakcije. Izgladićete nesuglasice na radnom mjestu i postići dogovore na neka bitna pitanja. Ali u porodici nećete naići na razumijevanje. Stariji ukućan postaće naporan, a uzrok može biti njegov teški i nepredvidivi karakter.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info