Dnevni horoskop za 21.07.2017.

0

Ovan

OvanIzuzetno raspoloženje od samog dolaska na posao učiniće da se aktivirate i angažujete po svim pitanjima koja su vam bitna. Osvajački mentalitet je danas prisutan i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. “Prionućete” na posao da šarmirate i zavedete osobu koja vam se dopada.

 

Bik

BikAko vam se čini da danas neko od najbližih kolega nije na vašoj strani  pa čak možda i da vas ogovara – vjerovatno ste apsolutno u pravu. Ne dijelite neke lične planove sa ljudima koji su oko vas. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena da posvetite voljenoj osobi onu pažnju koju zaslužuje.

 

Blizanci

BlizanciVrlo dobro znate kakvi bi vaši postupci trebalo da budu na dalje po jednom bitnom poslovnom pitanju, samo je potrebno da pronađete pravi momenat da biste se pokrenuli. Komunikacija sa voljenom osobom vas opušta i čini da se osjećate rasterećenije. Nekima mogući flertovi preko posla.

 

Rak

RakKontakti s prijateljima ispuniće vam dan pa neće ostati vremena za obavljanje planiranih obaveza. Usmjerite energiju na ono što vam je najbitnije. Dobijaćete komplimente od drugih ljudi, ali i pohvale nadređenih zbog spretno odrađenih poslova. Ne zabrinjavajte se zbog emotivnih pitanja, jer problemi nisu dugotrajnog karaktera.

 

Lav

LavBiće vam potreban miran kutak u kojem ćete se povući pred napornim osobama, razmisliti o onome što vam se događa i pronaći najbolje rješenje za probleme. Koncentracija vam neće biti najblistavija. Trebaće vam duže vremena da shvatite šta vam ko govori ili da se koncentrišete na bitno.

 

Djevica

DjevicaOstavili ste jako pozitivan utisak na jednu osobu i nadate se da će vas imati u vidu kada to bude bilo potrebno. Drago vam je što vaš rad ostavlja trag i što drugi smatraju da je vrijedno podržati vas. Budite iskreni prema osobi koju volite, neke stvari krijete od nje i ona to i te kako osjeća.

 

Vaga

VagaIako će se neki problemi činiti nerješivima, shvataćete da je nova situacija bolja za vas. Pitanje partnerskih odnosa je istaknuto. Bliska bi osoba mogla imati prevelik uticaj na vašu bračnu intimu ili ćete započeti saradnju s novim poslovnim partnerima. Ne preduzimajte rizična novčana ulaganja, održite obećanje i budite štedljiviji.

 

Škorpija

ŠkorpijaUsmjerićete energiju prema novim ciljevima. Bićete spremniji stati na kraj odnosima koji ne ispunjavaju vaše kriterije ili osobama koje su vas iskorištavale. Ali neće sve ići kako ste vi to zacrtali. Reakcije onih koji su navikli da imaju koristi od vas mogu biti burne i oni se neće dati lako maknuti iz vašeg života. Moraćete biti direktni i nećete smjeti popustiti.

 

Strijelac

StrijelacDan će već od jutra biti pretrpan raznim obavezama, a vi traženi na više strana. Izvjesna su kraća putovanja koja će ispuniti vaša profesionalna očekivanja. Privatni život će obilježiti radostan događaj ili vijest. Veseliće vas uspjeh osobe iz porodičnog kruga pa ćete u dobroj atmosferi provoditi večernje sate u krugu najbližih.

 

Jarac

JaracIzvrsno ćete se snalaziti u većini društvenih situacija i lako komunicirati s ljudima. Predstoji vam poslovni sastanak ili uspješno završavanje pregovora. Ako vam je posao povezan s porodicom i rodbinom, nešto ćete riješiti na obostranu korist. Ako ste nezadovoljni u ljubavi, na pomolu su zbivanja koja će rezultovati željenim promjenama.

 

Vodolija

VodolijaPorodična pitanja biće izvor rasprava. S partnerom nećete biti saglasni oko odgoja djece i planova o njihovoj budućnosti. Pod uslovom da ne pretjerate, žustre rasprave mogle bi uroditi dobrim rezultatima. Poslovna zbivanja neće biti lišena stresa i nervoze. Nadređeni će se kritičkim okom osvrnuti na vaš rad.

 

Ribe

RibeMnogo će vam značiti činjenica da je nekome stalo do vas pa makar ta osoba to pokazivala na vrlo diskretan način. Biće vremena za zagrljaje pa ne treba ništa požurivati. Dan je kao stvoren za odlazak na put. Kontakti i poznanstva koja sklopite mogli bi prerasti u prijateljstvo ili pridonijeti napredovanju u poslu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info