Dnevni horoskop za 19.07.2017.

0

Ovan

OvanKretanje Mjeseca vašim znakom podstaknuće vas na intenzivnu komunikaciju s ljudima. Neprestano ćete razgovarati telefonom, slati i primati poruke, a dan će vam biti prekratak za sve što namjeravate obaviti. Ali, uspješno ćete spojiti i podmiriti kućne obaveze i ispuniti obećanja koja ste dali pojedinim članovima porodice.

 

Bik

BikDo dragocjenih otkrića doći ćete u rijetkim trenucima samoće i opuštanja pa se nemojte siliti na izlaske i druženja do kojih vam nije stalo. Razne će vas obaveze odvlačiti od porodice pa se pokušajte organizovati ili na neki drugi način nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Zadržite zdrav razum i u situacijama koje vam se čine nelogičnima.

 

Blizanci

BlizanciNastojaćete što prije obaviti obaveze koje imate, ali zbog nestrpljenja mogući su propusti koji će vas usporiti. Upoznaćete nekoga ko će vas osvojiti neposrednošću. Brzo ćete naći zajednički jezik i dogovoriti sastanak. Slobodni će miješati ljubav i prijateljstvo pa pripazite da se ne razočarate.

 

Rak

RakPosvetite veću pažnju svom tijelu i duhu. Imaćete teškoća sa spavanjem, a moguće su i želučane tegobe zbog kojih ćete biti lošije raspoloženi. Zahtjevi partnera, djece ili roditelja neće vam ostaviti mnogo vremena za vas. Nije isključen ni kvar u kući radi čega ćete morati pozvati majstora.

 

Lav

LavBogatstvu ljubavnog života pridonijeće novo poznanstvo, nečija strastvena SMS poruka ili telefonski poziv osobe koja će vam staviti do znanja da prema vama gaji naklonost. Ugodan susret ili društveni događaj očekuje vas tokom večernjih sati. Ako ste na moru, izbjegavajte predugi boravak na suncu.

 

Djevica

DjevicaNeka vam jedini prioritet bude vlastito zadovoljstvo pa tome podredite sve planove. Ako osjećate da vam je potreban temeljit odmor, isključite telefon i prepustite se popodnevnom snu ili čitanju omiljene literature. Ako je pored vas neko ko je neraspoložen, ni vi se nećete mnogo bolje osjećati.

 

Vaga

VagaIzvjesne su teškoće u ostvarenju bliskosti ili skladne komunikacije s ukućanima. Izbjegavaćete odgovornost i dolaziti u kontakt s osobama koje nisu bliske vašem načinu razmišljanja. Nastojte se što više kretati, posebno ako tokom radne sedmice mnogo vremena provedite za računarom.

 

Škorpija

ŠkorpijaGdje god bili, svašta ćete čuti. Privlačićete i znane i neznane ljude koji će imati potrebu da s vama podijele svoje životne priče. Zategnuti odnosi s rodbinom napokon se počinju poboljšavati. Uprkos sumnjama koje vas muče, ljubavna veza napreduje. Opustite se i više uživajte i ne tražite više nego dobijate.

 

Strijelac

StrijelacIntuitivno ćete osjetiti da su okolnosti na vašoj strani. Sve što budete činili, urodiće plodom. Razgovarajte s partnerom o osjetljivim pitanjima i raščistite nedoumice koje su vas kočile u ostvarivanju ljubavnog sklada. Posvetite se hobijima i sportu, a ne propuštajte ni poziv u pozorište, izložbu ili večeru s prijateljima.

 

Jarac

JaracMoguće su teškoće s koncentracijom i umor. Samokontrola će biti nužna i u razgovorima s rodbinom, ali koliko god se trudili bićete na rubu rasprave. Posvetite dan čitanju omiljenog štiva, rješavanju ukrštenica ili s prijateljima odigrajte partiju karata. Bitno je da se zaokupite nečim što će vam odvratiti misli od problema i briga.

 

Vodolija

VodolijaPriuštićete sebi odmor u pravom smislu te riječi. Slobodne trenutke posvetićete čitanju omiljenih časopisa ili gledanju filmova. U ljubavi je sve moguće, od romantičnog zaljubljivanja do oživljavanja prekinute veze. Intuicija će vam biti istaknuta. Nepogrešivo ćete osjećati ko prema vama ima iskrene namjere, a ko samo glumi.

 

Ribe

RibeDan je pogodan za početak nove ljubavne veze, romantične sastanke i druženje. Pokažite šta osjećate i kakve su vam namjere, jer ćete intuitivno predosjetiti da je kucnuo pravi trenutak za to. Vodite više računa o odnosu prihoda i troškova, jer će vam želje biti veće od mogućnosti. Ako obavljate kupovinu, prije toga napravite listu najpotrebnijih stvari.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info