Dnevni horoskop za 15.07.2017.

0

Ovan

OvanOd vas će se očekivati veća radna efikasnost ili ćete dobiti veća ovlaštenja i odgovornosti. Moraćete mijenjati navike i prilagoditi se novom poslovnom ritmu. Ljubav dobija na važnosti posebno među mlađima i slobodnima, čiji će status slobodnjaka postati prošlost. Imaćete uspjeha u ostvarenju ljubavnih želja, a možda ste već i zaljubljeni.

 

Bik

BikNemojte gubiti živce na sitnice i ne uzimajte previše lično riječi ili prigovore koje vam upućuju kolege. Suočićete se s zaostacima i nedovršenim poslovima. U traženju rješenja oslonite se na savjet starijih i iskusnijih osoba. Budite strpljivi i taktični, dobro se organizujte ne dopuštajući da vas bilo ko skrene s puta.

 

Blizanci

BlizanciPronaći ćete izlaz iz problema ili situacije koja vas je mučila. U tome će vam pomoći prijatelj. Uspjeh vam predstoji u kontaktima s inostranstvom, učenju i svim oblicima komunikacije. Ako poželite da prekinete status samca, okolnosti će vam ići naruku. Tome će pridonijeti siguran nastup i pažnja kojom ćete obasipati osobu koja vam se sviđa.

 

Rak

RakAko ste nezaposleni ili pokušavate da riješite finansijske probleme, prijatelj bi mogao ubrzati rješavanje vaših ideja ili vas povezati s nekim uticajnim. Više zadovoljstva donijeće vam prijateljski ili porodični odnosi. Večernji izlazak ili slična prigoda pomoći će vam da se opustite i rasteretite od dnevnih dešavanja.

 

Lav

LavNaići ćete na takmičarski duh saradnika, a nije isključeno da ćete se braniti od nečijih optužbi i napada. Ali, nemojte se nervirati, jer ćete znati izaći na kraj s takvom osobom. Željećete da promijenite nešto u svom ljubavnom životu, makar vas to dosta koštalo. Ipak, prije nego što bilo šta preduzmete, duboko udahnite i razmislite kuda vas to vodi.

 

Djevica

DjevicaIzvjesni su poslovni pomaci. Moguć je poziv na važan sastanak ili ponuda za prelazak na drugo radno mjesto. Neki će obaviti pregled ili krvne pretrage. Nervi će vam danas biti najslabija tačka. Nemir u sebi najbolje ćete eliminisati sportskim aktivnostima ili opuštenim druženjem s prijateljima.

 

Vaga

VagaDuhovno ćete se uzdizati, mijenjati se i činiti sve da postanete bolji. Postaćete zreliji i spremniji za novosti, preuzimanje većih obaveza ili za neke sasvim nove životne uloge. Bićete optimistični, velikodušni prema drugima, pomagati i imati priliku na konkretnom primjeru pokazati svoju korisnost.

 

Škorpija

ŠkorpijaSvaki kraj obećava novi početak pa biste nakon poslovnog ili ljubavnog kraha brzo mogli započeti nešto novo i bolje. Zbog toga nemate razloga za nezadovoljstvo. Ono što će vam se činiti većim problemom biće narušeni odnosi s ukućanima. Uzrok mogu biti generacijske razlike ili nečija nepopustljivost koja vas dovodi do ivice strpljenja.

 

Strijelac

StrijelacOčekuju vas brojni susreti i ugodna druženja. Među ljudima snalazićete se kao riba u vodi. Drugi će vas dočekivati sa simpatijama, uključujući i osobu do čijeg vam je dobrog mišljenja stalo. Bićete spretni i okretni ne samo na riječima nego i u praktičnim poslovima. Telefonski će vas kontaktirati neko koga ste već i pomalo zaboravili.

 

Jarac

JaracIzbjegnite svađe i neslaganje s osobama koje su vam nadređene na poslu. Finansijskih problema možete se dijelom riješiti ako više pripazite kako raspolažete novcem. Na putu do ljubavne sreće uspješno ćete savladati prepreke. Zaljubljeni bi mogli donijeti odluku o zajedničkom životu, ulaganju ili ulasku u bračne vode.

 

Vodolija

VodolijaU vašem napredovanju nema većih prepreka. Idealno je vrijeme za promjene pa nemojte čekati da se nešto dogodi samo od sebe. Uhvatite se ukoštac s problemima i krenite ozbiljno prema cilju. Nesporazumi s partnerom pomoći će vam da se suočite s razlozima neslaganja. Vaš odnos kreće uzlaznom putanjom.

 

Ribe

RibePostoji mogućnost da budete uvučeni u nečiju raspravu ili u mrežu spletki. Neke tajne ili skriveni podaci mogli bi izaći na svjetlo dana pa budite oprezniji! Moraćete se odlučnije postaviti i izričito zatražiti ono što želite. Izvjesna je sklonost odricanju zbog nekoga ili postupcima koji vam idu na štetu. Nemojte raditi sami protiv sebe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info