Dnevni horoskop za 12.07.2017.

0

Ovan

OvanOdnos s partnerom biće napet. Doći će do izražaja vaša sklonost kritici i nepotrebnoj analizi pa ćete mnogima zagorčati život. Porodični problemi oduzimaće vam unutrašnji mir. Bićete nervozni i napeti zbog neodgovornog ponašanja tinejdžera ili bračnog partnera. Shvatićete da ipak malo pretjerujete.

 

Bik

BikUživaćete u naklonosti i toplini kojima će vas obasipati osoba suprotnog pola. Ako krećete na put, očekuju vas neobični događaji i ugodni trenuci uprkos svim gužvama na cesti. Porodična zbivanja primoraće vas da u kratkom roku donesete važnu odluku. Oslonite se na svoj instinkt i nećete pogriješiti.

 

Blizanci

BlizanciNećete biti zadovoljni nekim odnosima, bilo da su u pitanju partner ili prijatelji. Mogla bi vas nazvati osoba s kojom još uvijek niste načisto kada su u pitanju emocije. Šta će biti dalje, zavisi kako ćete se postaviti u datoj situaciji. Naći ćete se na meti osoba od kojih ćete doznati mnogo o aktuelnim tračevima, ali ne i o pametnim stvarima.

 

Rak

RakNećete moći dugo vremena boraviti na jednom mjestu. Mučiće vas osjećaj da nešto propuštate, kao da nešto prolazi bez vašeg znanja i prisustva. U ljubavnoj vezi postoji pritisak koji ometa razmjenu emocija. Jedno od vas dvoje pokušava manipulisati drugom stranom, a ljutnja i netrpeljivost mogli bi rasti do kritične tačke.

 

Lav

LavProvešćete ugodne trenutke u društvu rodbine i prijatelja. Povezivaće vas slični interesi i zajednički planovi. Ako ste ipak planirali da imate miran dan bez posjeta, posvetite se svome tijelu. Uživajte u mirišljivoj kupki, uredite nokte ili se prepustite slušanju muzike.

 

Djevica

DjevicaPred vama je dan susreta, mogućeg zaljubljivanja i obnavljanja strasti. Sitni nesporazumi u braku biće riješeni poklonom ili romantičnom večerom. Porodična situacija iziskuje više strpljenja i mudrosti, a odnos s prijateljem i odlučniji nastup. Ne filozofirajte previše, razriješite s njim ono što vas oboje već dugo muči.

 

Vaga

VagaNešto trebate žrtvovati u ime kućnog mira, zajednički donijeti odluku ili izaći u susret rodbini. Uz dozu samostalnosti, nemojte zaboraviti na svakodnevne obaveze koje i dalje predstavljaju vašu odgovornost. Neke izgovorene riječi ili nepoštovanje dogovora u porodici mogli bi biti razlog za prepirku.

 

Škorpija

ŠkorpijaPodmirićete dug, a mogao bi pristići i novac koji vam kasni. Bićete vrlo preduzetni i to najviše u svom domu. Dolazićete do kreativnih rješenja pa će drugačiji raspored namještaja unijeti novu i pozitivnu energiju u vaš životni prostor. Uzbudljivo poznanstvo ili susret mogu se okončati dogovorom za sljedeći susret.

 

Strijelac

StrijelacOptimistično ćete gledati u budućnost, a ljubavna situacija će se odvijati onako kako ste zamišljali. Zajednički izlazak ili kratko putovanje probudiće potisnutu strast. Samci, neko će se truditi da vas osvoji pa zato svakako negdje izađite. Prepustite se čarima flerta. Mogli biste dobiti vrijedan poklon ili neki drugi znak pažnje.

 

Jarac

JaracVaša će vas intuicija besprijekorno služiti pa je poželjno poslušati je. Odvojite dio dana samo za sebe i za ono što vam predstavlja pravo zadovoljstvo. Družite se s prijateljima, čitajte omiljenu knjigu ili pogledajte dobar film. Ako se uveče osjetite uznemireno, možda je to znak da trebate s prijateljima izaći van i zabaviti se.

 

Vodolija

VodolijaVodićete burne unutrašnje dijaloge i razmišljati o sebi i odnosima do kojih vam je stalo. Polagano ćete se oslobađati duhova prošlosti. Sve što je ostalo iza vas koristićete kao iskustvo i znanje, a ne kao kamen spoticanja. Zdravlje vam je i dalje osjetljivo pa pripazite. Razmislite da obavite sistematski pregled.

 

Ribe

RibeRazgovaraćete s bliskim prijateljem o onome što već neko vrijeme imate na umu i što je vaš izvor nezadovoljstva. Razmislite o svojim stvarnim motivima prije nego što donesete neke odluke. Raskinite s nasljeđima prošlosti, oslobodite se pojedinaca koji vas gnjave svojim problemima, a na vaše se oglušuju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info