Dnevni horoskop za 11.07.2017.

0

Ovan

OvanDan je odličan za putovanja i poslove za koje se traži dar komunikacije s ljudima, brzina i snalažljivost. Bićete naoružani optimizmom i najviše usmjereni na zabavu i kontakte. Svaka će vas novost zanimati pa ćete kroz prijateljska druženja doživljavati razne zanimljivosti i biti u centru zbivanja.

 

Bik

BikPratiće vas osjećaj premorenosti pa razmislite da li je teret koji nosite pretežak za vaša leđa. Poslovne obaveze podijelite s kolegama i članovima porodice, a nakupljenu negativnu energiju usmjerite na bavljenje sportom ili laganu fizičku aktivnost. Budite oprezni pri rizičnim finansijskim ulaganjima i radije igrajte na sigurno.

 

Blizanci

BlizanciStalo vam je da izađete iz trenutačne krize, ali ne znate odakle početi. Za početak se dobro odmorite. Većina problema biće posljedica vašeg opšteg raspoloženja i psihičkog stanja. Mnogo ćete ulagati u društveni život, prijateljstva i odgoj djece, a vaš će trud biti prepoznat i uzvraćen. Zato istrajte, izlazak iz problema je na vidiku.

 

Rak

RakAko ste novi na radnom mjestu, pripravnik ili obavljate praksu, pripremite se na porast obaveza. Uprkos stresu, naučićete više nego što ste mislili, ovladati pravilima rada i biti zadovoljni stečenim iskustvom. Odvojite vremena samo za sebe i posvetite se razmišljanju. Shvatićete zašto vam se nešto događa i šta vam je činiti.

 

Lav

LavUčenje stranih jezika, pisana riječ i muzika će vam pričinjavati veliko zadovoljstvo pa ćete biti zainteresovani za pohađanje kurseva kojima možete izraziti svoje kreativne talente. Ako ste zaljubljeni, moguć je prvi zajednički izlazak.

 

Djevica

DjevicaIzvjesne su zbrke u komunikaciji, sklonost zaboravljanju te usporavanja i odgode u obavljanju aktivnosti. Dobra organizacija vremena, kao i određivanje prioriteta, biće veoma važni. Ako ste prekinuli ljubavnu vezu i patite, nemojte čekati da druga strana napravi prvi korak. Nazovite je i zamolite za novi susret.

 

Vaga

VagaDan je povoljan za kupovinu ili prodaju nekretnine, vozila, poslovnog prostora ili nekog drugog, za vas značajnog, predmeta. Radićete od jutra do mraka, ali nijednom nećete zbog toga požaliti i smatrati da nešto propuštate. Imaćete dovoljno energije da se nakon posla presvučete i krenete u večernji izlazak.

 

Škorpija

ŠkorpijaMoraćete pažljivije planirati rashode. Promišljenost i stvaran uvid u troškove i cijene  biće neophodni, posebno ako planirate ulaganje u posao ili uređenje doma. Ako birate namještaj ili detalje za stan, vodite računa o tome da skuplje ne znači nužno i kvalitetnije. Razmišljaćete kako prići osobi koja vam se sviđa. Za početak će biti dovoljan i osmijeh.

 

Strijelac

StrijelacIntuicija će vas savršeno služiti. Predosjetićete kome možete “dati” svoje povjerenje i u kojem trenutku bi bilo najbolje suzdržati se od nekih aktivnosti i pričekati povoljniji trenutak. Bićete raspoloženi za sređivanje doma. Riješićete se nepotrebnih odjevnih stvari i pokloniti ih onima kojima su potrebne.

 

Jarac

JaracPsihičko zdravlje i uravnoteženost zahtijevaće više brige od fizičkog zdravlja. Ništa neće ugroziti vaše raspoloženje kao vi sami. Prebacivaćete sebi neke bolne situacije iz prošlosti, zamjereći sami sebi zašto niste povukli drugačije poteze. Nema smisla da se time opterećujete, ljudski je griješiti.

 

Vodolija

VodolijaSlobodni će biti spremni na veće ustupke kako bi pridobili nečiju naklonost. Nova ljubavna avantura može prerasti u nešto ozbiljnije, a iskrenost i prvi utisak koji ostavite o sebi mogli bi se pokazati presudnima. Prijatelji vas neće puštati na miru – čak iako ste veče htjeli provesti kod kuće, oni će vas nagovoriti na izlazak.

 

Ribe

RibeVeseliće vas razgovor s ljudima koje niste dugo vidjeli, ali nećete se moći oteti utisku da imaju prevelik uticaj na vas ili upravljaju vašim vremenom. Slobodni će čeznuti za srodnom dušom, ali će istovremeno biti previše sumnjičavi prema novim iskustvima. Bićete nedosljedni u svojim željama – željećete jedno, a raditi nešto drugo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info