Dnevni horoskop za 10.07.2017.

0

Ovan

OvanNeke situacije će vam u jutarnjim satima jako odvlačiti pažnju od uobičajenih obaveza. Zanimljiva dešavanja i dobra atmosfera na radnom mjestu može vas nakratko skrenuti od onoga što morate obaviti. Vraćate se u kolosijek oko podneva i nećete imati problema da nadoknadite propušteno vrijeme. Primjećujete da je i voljena osoba u dobrom raspoloženju.

 

Bik

BikŠirićete optimizam. Probleme ćete prihvatati kao izazov i odlučno se suočavati sa teškoćama. Ako se nađete u društvu neraspoložene osobe, vaša topla riječ i razumijevanje će joj i te kako pomoći. Uživanje u ljubavnim vezama zavisiće od toga koliko vremena ćete imati za romantične trenutke. Potrudite se da toga bude što više.

 

Blizanci

BlizanciSagovornici će vas nervirati, a izlasci s istim društvom postaju vam sve dosadniji. Netaktičnim postupcima mogli biste isprovocirati kolege i prijatelje i dati im povoda da šire laži o vama. Nećete nikom dopuštati da vam pruži savjet ili podršku, smatrajući da sve možete sami riješiti. Bilo bi dobro da malo smekšate svoj pristup.

 

Rak

RakBićete ispunjeni optimizmom koji će unijeti više zadovoljstva u svakodnevnicu i ljubavne odnose. Bićete manje kritični pa će neke osobe lakše pridobiti vašu naklonost, a situacija će se razvijati na obostrano zadovoljstvo. Ništa vam neće biti teško uraditi, ali najbolje će vam od ruke ići zabava i provod u društvu.

 

Lav

LavUkoliko želite da vas bližnji ozbiljno shvate, ne pretjerujte sa kritikama, posebno ako nešto pokušavate raščistiti. Zapostavljaćete važnost bračne komunikacije, na čemu će vam partner zamjeriti. Nećete imati volje ni nerava za druženje sa porodicom. Njihove priče biće vam naporne  pa ćete se radije povući u svoju sobu ili izaći na piće sa prijateljima.

 

Djevica

DjevicaSa velikim samopouzdanjem prilazićete najzahtjevnijim problemima. Upornosti vam neće nedostajati, što će vam se i te kako isplatiti. Posvetićete se zajedničkim poduhvatima sa partnerom i kovanju planova za ljetovanje. Oni koji su izgubili nadu u razvoj ljubavne veze, ostaće zatečeni naglom promjenom situacije.

 

Vaga

VagaRaspoloženje će vam biti neujednačeno. Na trenutke ćete biti prepuni energije  da biste već u idućem osjetili umor. Iako će vas neke poslovne vijesti uznemiriti, dobro ćete se snalaziti u novonastaloj situaciji. Moraćete promijeniti svoj stav prema novcu i trošenju. Partner će vam u tom slučaju dati jako dobar savjet.

 

Škorpija

ŠkorpijaPred vama je mnogo rada. Kolege vam neće biti sklone, a šefovi će teško prihvatati vaše prijedloge pa ćete se na trenutke osjećati neshvaćeno. Udaljite se od osoba koje samo jadikuju. Tuđi problemi će vas pogađati više nego inače i iscrpljivati vas. Zaboravite na neuredan život i čuvajte zdravlje. Boravite na vazduhu i dovoljno spavajte.

 

Strijelac

StrijelacFinansijski problemi mogli bi potkopavati porodičnu idilu. Odvojite vremena i dogovorite zajednički sastanak; šta su čije dužnosti i obaveze te kako i koliko ćete trošiti. Odnosi sa kolegama biće prožeti nepovjerenjem, a i sa nadređenima ćete morati oprezno postupati. Ne smijete sebi dopustiti kašnjenje, nemar i odgađanje posla.

 

Jarac

JaracLjubavni život donijeće vam mnogo razloga za dobro raspoloženje. Sve će biti baš onako kako želite. Vjerujte svojoj intuitivnoj procjeni i bez oklijevanja krenite u ostvarivanje intimnih ciljeva. Ako ste prekinuli vezu, još nije kasno za pomirenje i nove početke. Neka ponos ne bude prepreka da prvi nazovete partnera i zamolite ga za susret.

 

Vodolija

VodolijaMoglo bi vas preplaviti depresivno raspoloženje. Pazite da ne postanete previše kritični i neobzirni prema svemu što vam se nađe na putu. Ukućani će se ponašati kao da su neke obaveze samo na vama. To će vas frustrirati, ali umjesto da im to kažete, radije ćete sve poslove sami obaviti, ne očekujući ničiju pomoć.

 

Ribe

RibeDan proveden u zabavnom društvu i na različitim mjestima, ispuniće vas pozitivnom energijom. Nemojte se upuštati u pretjerana razmišljanja i analize, jer ćete se oneraspoložiti. Ukoliko ne budete bili malo nježniji prema partneru, on će se povući u sebe. Uložite malo više truda u odnos, jer će to i partnera motivisati da se okrene prema vama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info