Dnevni horoskop za 09.07.2017.

0

Ovan

OvanPozitivnije ćete razmišljati i mudrije postupati. Jedan događaj navešće vas da razmislite o sebi, svom karakteru i promijenite ponašanje prema poslovnom ili ljubavnom partneru. Osoba ženskog pola mogla bi odigrati važnu ulogu prilikom donošenja poslovne odluke. Poslušajte je, njoj neće promaknuti ono što promiče vama.

 

Bik

BikOdvojite privatni život od poslovnog. Ne povjeravajte svoje intimne probleme kolegama s posla i ne opterećujte ukućane svojim odnosom sa šefom. Iscrpljenost i umor biće razlog vaše preosjetljivosti. Bolje ne testirajte prag svoje izdržljivosti. Manje važne dogovore i zadatke prebacite za neki drugi dan, kad će okolnosti biti povoljnije.

 

Blizanci

BlizanciOrganizujte se, uhvatite se u koštac s izazovima – iznenadićete se dobrim rezultatima! Ne dajte se omesti od onih koji vas žele sputati. Uradite sve što ste zamislili. Ostvarite želje, progurajte svoje ideje, osvojite onoga ko vam se sviđa! Ljubavni život sve je dinamičniji i mnogi među vama će se ovih dana zaljubiti.

 

Rak

RakMogli biste češće posezati za cigaretama ili sredstvima za smirenje. U borbi protiv stresa najviše će vam pomoći razgovor sa bliskim prijateljem. Redovnim uzimanjem vitamina, pravilnom ishranom te smirenim pristupom problemima, zaobići ćete mnoge teškoće. Slobodnima raste vjerovatnost romantičnih susreta.

 

Lav

LavPartner će vam izlaziti u susret, posebno ako ste prezaposleni. Možete računati na pomoć najbližih iako je riječ o pomoći u kući ili brizi o djeci. Inostranstvo, odnosno dešavanja vezana za udaljena mjesta i osobe koje tamo žive biće značajnija nego inače. Zdravlje vam je sve bolje.

 

Djevica

DjevicaOsjetićete potrebu za mirnijim načinom života. Više vremena provodićete u kući, uz knjigu, televizor i razne misli koje će se nemirno isprepletati u vašoj glavi. Postaćete nedostupni određenim osobama. Situacija na poslu postaće dinamična. Nećete stići baš sve što planirate, zato smanjite obaveze. Zdravlje vam može biti osjetljivo.

 

Vaga

VagaGovorićete jedno, a raditi drugo. To će proizlaziti iz želje da nešto zadržite kao što je bilo dosad, ali već ste odavno shvatili da je promjena neminovna. Ono što ćete željeti svim srcem izmicaće vam iz ruku. Razlog tome može biti nemogućnost iskrenog razgovora. Previše ste na raspolaganju drugim ljudima, što vas iscrpljuje.

 

Škorpija

ŠkorpijaMnogo pažnje posvećivaćete svom izgledu. Pazićete kada i šta oblačite, njegovaćete svoje tijelo i kosu, a pazićete i šta jedete. Obavljaćete mnogobrojne poslove po kući i to vas neće iscrpljivati. Nasuprot, ispunjavaće vas zadovoljstvom.

 

Strijelac

StrijelacPotrebe vaše djece biće velike, ali ništa vam neće biti teško učiniti. Sa mnogo ljubavi ispunjavaćete želje najbližih i uživati u davanju. Samci – simpatija vam se čini nedodirljiva, ali strpite se još malo. Nešto se odvija u vašu korist, ali to će se razotkriti tek za koji dan. Budite strpljivi i pričekajte da se okolnosti spontano razviju.

 

Jarac

JaracKućne obaveze mogle bi vas previše iscrpiti pa organizujte poslove prema važnosti, a dio dana posvetite i druženju s ukućanima. Nemojte sebi natovariti previše obaveza i vodite računa o tome da su vam opuštanje i zabava prijeko potrebni. Potisnite loše slutnje koje vas muče, posebno ako nemate realnu osnovu za brigu.

 

Vodolija

VodolijaSposobnost brzog donošenja zaključaka i verbalne vještine, pomoći će vam u situaciji u kojoj će vas neko pokušati gurnuti na marginu dešavanja. Bićete veoma snalažljivi, kako u razgovorima, tako i u radnim aktivnostima. Ako ste vozač, ne pretjerujte sa brzom vožnjom, poštujte saobraćajne znakove i pazite gdje se parkirate.

 

Ribe

RibeNećete moći uticati na tok dešavanja, ali ćete imati mogućnost da utičete na donošenje odluka. Postavite se odlučno, čak i ako se tako ne osjećate. Ne dopustite da vas neko uvuče u svoje probleme ili da vas stavi u položaj da ih vi rješavate. Neko će od vas zatražiti novac, što ćete teško moći odbiti, jer se radi o nekom vama bliskom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info