Dnevni horoskop za 08.07.2017.

0

Ovan

OvanOptimizam će vam pomoći da se uhvatite u koštac sa zaostalim obavezama ili ljudima koje ste izbjegavali. Planovi se ostvaruju, a finansijska situacija se barem privremeno poboljšava. Ljubavni život postaće bogatiji, naročito ako uspijete razlučiti ljubav od posesivnosti ili potrebu da kontrolišete partnera.

 

Bik

BikBićete u dilemi da li da ostanete na sceni ili da se povučete u četiri zida. Obje će vam mogućnosti biti podjednako privlačne, ali pogodno se rješenje vjerovatno krije negdje na pola puta. Kada bi sve zavisilo od vas, više vremena proveli biste u miru i tišini, ali pritisak okoline izvlačiće vas u društvo. Nije isključen verbalni sukob s nekim.

 

Blizanci

BlizanciU ljubavnom životu osjećaćete se lagodno, jer će vam druga strana biti naklonjena. Bićete u stanju prepoznati šta partneru treba i šta bi ga radovalo. Uživaćete naklonost osoba do čijeg mišljenja vam je stalo, a to će vam i otvoreno staviti do znanja. Bilo da je riječ o poslu, novcu ili ljubavi, ostvarićete ciljeve uz malo napora.

 

Rak

RakNe ulazite u nove poslove, jer i s onim koji obavljate mogli biste imati problema. Ukoliko namjeravate obaviti posao s nekretninama, pokušajte ga odgoditi za neki drugi dan. Pripazite na riječi i postupke prema partneru, jer će vam biti lakše izazvati nesporazum nego ga rješavati. Živci će vam biti osjetljivi pa ćete na sve burno reagovati.

 

Lav

LavOdlično ćete procjenjivati ljudske reakcije i bolje razumijevati okolna zbivanja. Mogući su neočekivani pozivi na kafu ili susreti sa starim poznanicima. Primićete vijest iz daljine koja će vas razveseliti. Možda vas neko poziva na ljetovanje pa se pripremate za put.

 

Djevica

DjevicaBudite oprezni u rukovanju novcem, neko bi mogao zatražiti pozajmicu od vas koju vam tako uskoro ne namjerava vratiti. Djevice u ljubavnim vezama neće biti imune na udvaranje jedne osobe – dobro razmislite šta ćete učiniti.

 

Vaga

VagaPotcjenjujući sebe, dopustićete drugima da napreduju. Mogući su problemi sa starijim osobama ili poslovnim autoritetima. Pritisnuti teretom prošlosti, ograničićete sami sebe u napretku. Neprestano ćete se vraćati unazad i tražiti razloge zašto se nešto dogodilo. Iako sami znate da je malo koristi od takvog razmišljanja, to će biti jače od vas.

 

Škorpija

ŠkorpijaPosjetićete frizera ili se podvrgnuti kozmetičkom tretmanu. Unijećete kvalitetne promjene u ishranu ili krenuti na dijetu. Njegujte cvijeće i kućne ljubimce, iskoristite pojačani smisao za estetiku i stvaralaštvo i unesite promjene u svoj dom novom slikom ili komadom namještaja.

 

Strijelac

StrijelacPlanete će se pobrinuti da ne prođete nezapaženo, bilo da je riječ o poslovnim pregovorima ili privatnom životu. Iako će se neke stvari odvijati brzo i pod pomalo nejasnim okolnostima, neće vam ozbiljnije naštetiti. Poslovi vam ne bi trebali zadavati glavobolju, a na pokoji trač tek odmahnite rukom. Vaši umjetnički talenti doći će do izražaja.

 

Jarac

JaracPorodična situacija zahtijevaće da preuzmete obaveze ili se izjasnite o svojim planovima. Ugodnija događanja očekuju zaljubljene i one koji su tek zakoračili u bračne vode. Ipak, ne zapostavljajte zdravlje, zakažite termin kod doktora ili poradite na preventivi.

 

Vodolija

VodolijaPlanete vam donose previranja i nedoumice. Osjećaćete se ranjivo ili sputano. Nešto ćete raditi više zbog navike nego zadovoljstva. Priuštite sebi nekoliko sati odmora, a onda krenite obavljati dnevne obaveze. Ne zanemarujte ljubav i emocije. Ljudi koji vas vole pokazaće vam da im je stalo do vas, usprkos vašim sumnjama..

 

Ribe

RibeS partnerom ćete otvoreno razgovarati o porodičnim pitanjima. Moraćete uskladiti različita gledišta na novac, imovinu, djecu ili društveni život. Nije isključeno da krenete u neke zajedničke poslovne i finansijske projekte. Na ljubavnom sastanku nemojte biti neozbiljni i sve okretati na šalu, porazgovarajte ozbiljno i konstruktivno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info