Dnevni horoskop za 05.07.2017.

0

Ovan

OvanPrijaju vam nečije reči, ali niste sigurni koliko je priča koju vam “prodaju” zaista istinita. Daćete sebi vremena da razmislite o ovome. Ako je u pitanju neka forma poslovne ponude, ne zalijećite se sa prihvatanjem. Neko preuzima inicijativu i pokazuje vam da je zainteresovan. Zbunjeni ste, ali se trudite da se to ne vidi.

 

Bik

BikPreviše ćete potiskivati svoje potrebe i želje pa će se u vašem ponašanju očitavati napetost i nepovjerenje. Odolite svim iskušenjima, nemojte se svađati, a ni brzopleto prekidati ljubavnu vezu samo zato što ste mrzovoljni i neraspoloženi. Izvjesna je velika žrtva za dobrobit osoba koje volite, a što će vam se vratiti dvostruko.

 

Blizanci

BlizanciPartner će sumnjati u vaša osjećanja ili vjerodostojnost vaših odluka. Doživljavaće vas nedokučivima i neuhvatljivima. Razgovarajte s njim, razjasnite nesporazume. Zbrka u mislima i sklonost da u istom trenutku radite nekoliko stvari, umanjiće kvalitet obavljenih zadataka. Praktikujte sport i aktivnosti koje vas mogu opustiti.

 

Rak

RakMnogo ćete telefonirati, biti na internetu ili na putu. Nađite vremena za odmor. Novi ljubavni počeci nisu mogući prije nego riješite stvari koje naizgled nemaju veze s ljubavi. Odnos davanja i primanja tjera vas na razmišljanja – mijenjate sebe! Mogli biste posjetiti doktora ili kod stomatologa rješavati probleme sa zubima.

 

Lav

LavZavodljivim izgledom i šarmom privući ćete pažnju drugih. Neko će flertovati s vama i u romantičnim trenucima otkriti vam svoja skrivena osjećanja. Bićete spremni na saradnju i druženje, živahni i preduzetni. U poslovnoj sredini nailazićete na podršku i odobravanje. Dan je povoljan i za kupovinu odjeće, kozmetike i kućnih ukrasa.

 

Djevica

DjevicaBližnji neće biti u stanju odraditi svoje zadatke pa će ih prenositi na vas. Zbog nedostatka vremena i fizičkih mogućnosti, nećete biti u stanju svemu i svakome udovoljiti. Razgovarajte o svojim brigama i one će se prepoloviti. U ostvarenju intimnog sklada pomoći će vam vjera u ljubav, komunikacija s partnerom i popustljivost.

 

Vaga

VagaPovećava se vaša kreativnost i interes za intelektualne poslove. Imate vrlo dobru sposobnost prosuđivanja pa će odluke koje donesete biti dobre. Mnogi će doživjeti novu ljubav i uzvraćene emocije. Privlačiće vas sve što je drugačije i novo pa ćete trgati za podsticajnom literaturom koja bi vas zaokupila na pozitivan način.

 

Škorpija

ŠkorpijaNaći ćete se u nezgodnim situacijama za čije rješavanje će biti potreban veliki napor i izuzetna domišljatost. Nikud ne srljajte, strpite se. Situacija na finansijskom planu je osrednja, što upućuje na veću štednju. Dobra organizacija aktivnosti biće ključna, želite li izbjeći stres ili ograničavajuće okolnosti.

 

Strijelac

StrijelacIzmeđu niza društvenih obaveza, pronađite vremena za sebe. Probudite i izrazite vlastite kreativne sposobnosti. Više kretanja ili posjećivanja mjesta gdje se kreće mnogo ljudi, dovešće vas u situaciju da upoznate novu simpatiju. Strijelcima u braku pojačaće se osjećaj bliskosti i razumijevanja. Ipak, teško se borite s ljubomorom.

 

Jarac

JaracUmor i nezadovoljstvo pratiće vas dobar dio dana. Razmislite o nedavnim propustima i razlozima koji su vas doveli u ovakvu situaciju. Najugodnije ćete se osjećati u društvu knjiga, muzike, filmova, ali i u bavljenju sportom. Nerviraće vas zahtjevi ukućana i kućne obaveze. Nećete pogriješiti odbijete li poziv za druženje i posvetite se sebi.

 

Vodolija

VodolijaSve ste uspješniji u rješavanju svakodnevnih teškoća. Popularni ste, traženi i vaš ugled raste. Nadređeni primjećuju koliko se trudite i koliko ste uporni u rješavanju i najtežih radnih zadataka. Osjećaćete višak energije koji nećete znati kanalizovati. Sport je dobrodošao u vaš život, ali i meditacija, nešto što će vas okrenuti sebi.

 

Ribe

RibeNastojaćete biti drugima na raspolaganju, ali će vam se to obiti o glavu. Moguće su nesuglasice na koje ne trebate obraćati previše pažnje. Ukoliko održavate tajnu ljubavnu vezu, mogli biste je prekinuti i svoj žar usmjeriti prema nekome ko je slobodan. U odnosu s roditeljima biće dramatično, ali nekoliko lijepih riječi moglo bi sve popraviti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info