Dnevni horoskop za 03.06.2017.

0

Ovan

OvanDosta je užurban dan pred vama sa mnogo obaveza, mnogo kretanja, susreta, komunikacije. Ipak, ništa od ovoga vam neće teško pasti, jer ste izuzetno dobro raspoloženi i puni energije. Odličan momenat da popravite odnos sa voljenom osobom ili da osvojite simpatiju.

 

Bik

BikImate svu moguću podršku od strane drugih tokom ovog dana, a na vašoj strani je i izuzetna sposobnost komunikacije. U dogovorima možete preuzeti vodeću ulogu. Sve ono što danas pokrenete biće jako plodnosno i trajno pa ovaj momenat birajte i za susret sa nekim ko vas emotivno zanima.

 

Blizanci

BlizanciRiješili ste da se maksimalno uozbiljite. Svaka čast i vrijeme je bilo! Mnogo racionalnije, praktičnije i jasnije sada gledate na neke situacije u poslovnom segmentu i jasno vam je koje ste greške pravili. U potpunosti ste usmjereni na to da unaprijedite emotivnu vezu u kojoj ste.

 

Rak

RakOkolnosti su danas na vašoj strani, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment. Sve ono što otpočnete, vrlo brzo ćete privesti kraju i biti više nego zadovoljni rezultatima. Kontakt sa emotivnim partnerom vam donosi osjećaj stabilnosti. Zadovoljni ste svojom ljubavnom relacijom.

 

Lav

LavDanas ste odgovorniji nego inače i sve poslovne i lične obaveze ćete privesti kraju i to na mnogo lakši način i brže nego što ste to mislili. Funkcionisanje sa emotivnim partnerom je vrlo korektno, oboje se trudite da izađete jedno drugom u susret i maksimalno unaprijedite vašu vezu.

 

Djevica

DjevicaSve ono što je vezano za poslovni segment i obaveze obavićete sa lakoćom i uz dobro raspoloženje. Ipak, trudićete se da što prije sebi oslobodite prostor za emotivna dešavanja, jer su vaše misli danas najviše usmjerene u tom pravcu. Naročito ako ste ugovorili ljubavni sastanak.

 

Vaga

VagaIzuzetno ste dobro raspoloženi, posvećeni poslovnim, ali i ličnim obavezama. Trudićete se da onima sa kojima radite izađete u susret i pomognete im. Takođe i vi možete očekivati pomoć, ako vam zatreba. Drugi dio dana ćete najradije provesti sa ukućanima ili sa emotivnim partnerom.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas ste toliko slatkorječivi i ubjedljivi da bukvalno svakoga sa kim dođete u kontakt možete privoljeti na svoju stranu. Zato danas birajte da ostvarite poslovni ili emotivni susret. Po pitanju ovog drugog – ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada, to će danas funkcionisati bez ikakve greške.

 

Strijelac

StrijelacVi ste danas maksimalno odgovorni prema svima i tražićete da i drugi ispoštuju svoje obaveze prema vama. Očekujte velike pomake u nekim dogovorima. Imate iznenađenje za voljenu osobu i jedva ćete čekati susret sa njom. Popodne i veče su ispunjeni ljubavlju i zadovoljstvom.

 

Jarac

JaracOsjećate priliv nove energije, mnogo ste optimističniji nego inače i čini vam se da se neki crni oblaci razilaze nad vama. Ovaj dan iskoristite prvenstveno da se odmorite i opustite, a sve vezano za poslovni segment pokrenite od ponedjeljka. Kontakti sa suprotnim polom su obojeni nježnošću i intenzitetom.

 

Vodolija

VodolijaDanas ćete moći da na mnogo realniji način sagledate neke situacije u kojima ste. Trenutno niste spremni da odajete svoje planove, ćutite mudro i radite. Vrlo razmišljate o riječima nekoga za koga ste zainteresovani – nije vam jasno da li ova osoba osjeća isto ono što vi osjećate prema njoj.

 

Ribe

RibeDanas se neke okolnosti mogu okrenuti na vašu stranu i umnogome vam olakšati situaciju na poslu. Mogućnosti za dobre dogovore, a ako se dodatno poslovno angažujete – slijede vam i novčani prilivi. Opustite se, rasteretite – dan je dobar za druženja, za izlaske i provod.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info