Dnevni horoskop za 01.06.2017.

0

Ovan

OvanNapravite reda u svom životu. Licemjerno ponašanje nekih ljudi s kojima se družite ili sarađujete neka vam bude podsticaj za odlučnu akciju. Ne dajte se iskorištavati. U pitanjima srca budite spontani i prihvatite neobavezna druženja i flertove. Partnera ćete iznenaditi prevrtljivim ponašanjem pa će misliti da ga ne volite dovoljno.

 

Bik

BikTeško se nosite sa stresom i sve većim brojem obaveza, ali šefova pohvala za dobro obavljen zadatak podići će vam samopouzdanje. Odnos s partnerom napreduje. Oboje postajete svjesni da međusobnim popuštanjem uspješno zamjenjujete raniju tvrdoglavost i svađu. Mlađi će parovi poželjeti potomstvom proširiti porodicu.

 

Blizanci

BlizanciMoraćete se suočiti s onim što predstavlja prepreku na putu ostvarivanja ljubavnog sklada. Partnerova riječ moraće biti posljednja, a to će vas najviše nervirati. Pokušajte iskoristiti stanja svoje i partnerove opuštenosti, razgovarajte o lakim temama koje će vas nasmijati i razonoditi. Ne budite previše strogi prema djeci.

 

Rak

RakRadićete poslove koji će vam ne samo povećati ugled, nego i omogućiti da se osjećate korisno. Telefonski razgovori i druženje ispunjavaće vas pozitivom. Ako ste u svađi s ukućanima, riješićete nesuglasice i oprostiti jedni drugima mnogo toga. Vrijeme je za nove početke – zaboravite ono što je bilo.

 

Lav

LavUsmjerite se na zaradu. Nadređeni bi vam mogao ponuditi priliku da dobro zaradite terenskim radom pa prihvatite tu mogućnost. Samci, neko prema vama gaji ozbiljna osjećanja, ali niste sigurni u svoja. Ako ne budete požurivali ljubavne događaje, prije ćete spoznati ono što osjećate, a i druga će strana pristupiti otvorenije.

 

Djevica

DjevicaIzraze li ukućani želju da s vama o nečemu popričaju, ne izgovarajte se poslovnim obavezama. Korisno je popričati s partnerom ili članom porodice te tako odlučiti o problemima koje donosi budućnost. Slobodni, zanimljivi susret ili telefonski razgovor daće vam temu za razmišljanje, ali i za maštanje.

 

Vaga

VagaTeško ćete se uspijevati fokusirati na rad. Opterećivaćete se sitnicama i nerviraće vas stvari koje ne možete promijeniti. Neko će vam iz čiste zavisti pokušati osujetiti planove pa dobro otvorite oči. Neobavezan odnos sa simpatijom zasad vam odgovara, posebno ako se niste oporavili od nedavnog prekida.

 

Škorpija

ŠkorpijaOdlično ćete se nositi s intelektualnim izazovima. Istaknuta kreativnosti omogućiće vam da osmislite nove ideje i predstavite ih nadređenima na originalan način. Energičnim pristupom riješićete se svakodnevnih obaveza lakše nego ste očekivali i dobiti više vremena za zabavu. Fizička aktivnost najbolji je način da se oslobodite napetosti.

 

Strijelac

StrijelacNeorganizovanost i slaba koncentracija otežaće poslovanje. Ponašaćete se svojeglavo, što bi vam moglo priskrbiti probleme. Nestrpljivost i nepreciznost odraziće se na učincima vašeg rada pa ništa ne prepuštajte slučajnostima. Bračne prepirke mogle bi dovesti do razrješenja zamršenih i nejasnih situacija.

 

Jarac

JaracNesigurnost i neizvijesnost po pitanju nekih poslovnih situacija biće jako naglašene u prvom dijelu dana. Bitne odluke i poslove ostavite za popodnevni period, kada ćete mnogo jasnije vidjeti neke stvari. Inicirajte komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, nema razloga da se ustručavate.

 

Vodolija

VodolijaŠirićete životne vidike, edukovati se i sklapati korisna poznanstva. Osoba za koju mislite da nema mnogo dodirnih točaka s vama, ugodno će vas iznenaditi. U razgovoru s njom shvatićete da imate podosta zajedničkoga. Moguća je sve veća privlačnost i potreba da ste češće zajedno.

 

Ribe

RibeNe istrčavajte sa nekim prijedlozima niti reagujte u prvom dijelu dana. Ako već želite da pokrenete nešto, onda birajte popodnevni period, kada imate mnogo više ubjedljivosti i dobre energije. Zamjerite partneru što vam ne posvećuje dovoljno pažnje, ali se ni vi ne trudite nešto naročito oko njega.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info