Dnevni horoskop za 21.05.2017.

0

Ovan

OvanKonačno jedan u potpunosti lijep dan da popravi utisak prethodnih, koji su bili nešto lošiji. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vrijeme biste trebali da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom. Naročito je dobar drugi dio dana.

 

Bik

BikPozitivnija atmosfera – izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije, prijateljima i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom više nego dobar kontakt i komunikacija.

 

Blizanci

BlizanciNaglašeno polje prijatelja, druženja, izlazaka. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osjećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gdje god da se nađete.

 

Rak

RakVrijeme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite samo sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte neki izlazak i provedite vrijeme van kuće, jer će vam ovo više nego prijati i donijeti vam opuštenost i pozitivnu energiju.

 

Lav

LavImate pozive za izlaske i druženje, za društvene aktivnosti sa više strana, vi se osjećate dobro i pozitivno i trudićete se da ispoštujete sve, a da u isto vrijeme ugodite i sebi. Dobar kontakt sa voljenom osobom i mogućnost jednog lijepog i opuštenog dana.

 

Djevica

DjevicaDanas ste u miru prvenstveno sami sa sobom. Svjesni ste da vam je potrebno da se malo opustite i relaksirate i odgovaraće vam da budete okruženi prijateljima i osobama koje volite. Neki od vas se mogu uputiti i na kraće putovanjce van grada.

 

Vaga

VagaUprkos osjećaju nesigurnosti, možete što god poželite. Budite zadovoljni svojom nadmoći, ali nemojte je iskorištavati protiv drugih. U ljubavi vas muče dileme. Trebaće vam savjet koji će vam dati prijatelj. Povjerite mu ono što osjećate i odmah će vam biti lakše. Ne trebate se zbog toga nikome pravdati, a ni loše osjećati.

 

Škorpija

ŠkorpijaLjudi sa kojima danas dolazite u kontakt su izuzetno tvrdoglavi. Skoro isto kao i vi. Zato je najbolje da ostavite po strani neka ubjeđivanja i prepucavanja i da pokušate da pronađete zajedničke teme. Na ovaj način, provešćete jedan dobar i ispunjen dan. Emotivno – moguće je da se osjećate usamljeno.

 

Strijelac

StrijelacDan dobar za putovanja, bilo da su ona na neke dalje relacije, bilo do prijatelja koji živi u drugom dijelu grada. Prijaće vam da ste u pokretu. Takođe, imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Razmjena mišljenja, dobre priče, a stoje mogućnosti i za nova poznanstva.

 

Jarac

JaracDanas vam je potrebno da se posvetite samo i isključivo sebi. Prvi dio dana uglavnom ćete provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi, nekoj relaksaciji ili samo drijemanju. Već popodne bićete spremniji za druženje, za kontakt sa prijateljima ili bliskim osobama. Voljena osoba takođe čeka na vas.

 

Vodolija

VodolijaAko budete išli na sto strana, vjerovatno ni na jednoj nećete završiti ono što ste planirali. U suštini, najviše će vam prijati ako budete u kontaktu samo sa ukućanima i eventualno emotivnim partnerom. Neki od vas će biti raspoloženi i za malo šopinga. Nemojte potrošiti baš posljednju paru!

 

Ribe

RibeIako ste planirali da ovaj dan posvetite samo sebi, ispašće da se od vas očekuje da pomognete ukućanima oko nekih obaveza. Baš i niste u bajnom raspoloženju za tako nešto, ali ne želite da im se zamjerite. Sa voljenom osobom ćete željeti da se distancirate od svih.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info