Dnevni horoskop za 18.05.2017.

0

Ovan

OvanImaćete odličnu koncentraciju i biti intelektualno vrlo aktivni, a kreativni poslovi odvijaće se bez teškoća. Društveni apetiti će vam porasti pa će vas boravak u kući ispunjavati nemirom. Biće vam potrebni večernji izlasci, razgovori s prijateljima i više slobode da biste bili srećniji. Nazovite ljude koje niste dugo vidjeli!

 

Bik

BikNakon napornog radnog dana nećete biti raspoloženi za razgovor niti za razmjenu nježnosti pa će kvalitet zajednički provedenih trenutaka dosta zavisiti od druge strane. Nemojte se povlačiti pred problemima. Želite li se snaći u novom poretku stvari, moraćete iskazati veću prodornost i samopouzdanje.

 

Blizanci

BlizanciNa poslu ćete pokazati zavidno znanje, ali i domišljatost. Ostali će imati odlične odnose sa saradnicima, tako da će svi poslovi kojih se prihvatite biti obavljeni stručno i uspješno. Ne dajte se ničim zbuniti, nego svoju moć koncentracije i svjesnosti svega što se oko vas događa iskoristite za ostvarivanje svojih ciljeva.

 

Rak

RakPogodno je razdoblje za naplatu dugova, nova ulaganja, različite oblike štednje i saradnju s poslovnim i bračnim partnerima. Moći ćete se pohvaliti odličnom percepcijom, intuicijom i darom govora. Pružiće vam se prilika za poslovno putovanje. Uspješno ćete riješiti neke zavrzlame iz prošlosti, što će vam donijeti veliko olakšanje.

 

Lav

LavIzvjesne su promjene u kućnom okruženju. Razmišljate li o ulaganjima u dom ili renoviranju, troškovi će biti veći od planiranih. Ukućani će morati paziti šta vam govore, jer će vaše reakcije biti nagle i potpuno neočekivane. Brzo ćete se naljutiti i planuti, a zatim i brzo smiriti. U večernjim satima pritisci će popustiti.

 

Djevica

DjevicaPokažite više želje za samostalnim djelovanjem i u privatnom i u poslovnom životu. Ne dopustite drugima da vam upravljaju životom i ne tražite savjet za svaku odluku koju morate donijeti. Koleginica će vas upozoriti na postojanje zakulisnih radnji usmjerenih protiv vas, ali njene informacije možda ne bi trebalo ozbiljno shvatati.

 

Vaga

VagaMalo ste tokom ovog dana neorganizovani, gubite vrijeme na nepotrebne sitnice i teško izlazite na kraj sa detaljnijim i zahtjevnijim obavezama. Nadređeni se neće složiti sa nekim vašim načinom rada. Mogućnost susreta sa nekim ko vas jako privlači. Moguće je da u zbunjenosti nećete odreagovati na pravi način.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete osjetljivi i samokritični. Ponašaćete se odbojno prema partneru, ali bilo bi bolje da mu objasnite svoje neraspoloženje i ne držite ga u neizvjesnosti. Gužva na poslu, kratki rokovi i greške iznerviraće vas i izbaciti iz takta. Pod raznim izgovorima izbjegavaćete susret s kolegama koje potajice okrivljujete za nezadovoljavajuće stanje.

 

Strijelac

StrijelacNemojte samo razmišljati o poslu, jer ćete propustiti priliku za nove ljubavne kontakte i poznanstva. Mogla bi vam se udvarati osoba iz komšiluka ili neko iz prijateljskih krugova. Vezani Strijelci izgladiće rodbinske probleme i ojačati odnos s partnerom. Brat ili sestra trebaće vaš savjet i pomoć.

 

Jarac

JaracIspostaviće se da ste jači od okolnosti i situacija. Poći će vam za rukom nedostatke iskoristiti kao prednost. Bićete izvrsni u neformalnim susretima, glavni na poslovnim večerama ili kancelarijskim okupljanjima. Uređivaćete se za jednu proslavu ili zaraditi nešto novca obavljajući privatni posao. U ljubavi su moguća ugodna iznenađenja.

 

Vodolija

VodolijaPoslovni ritam biće usklađen s vašim fizičkim i mentalnim kapacitetima. Poslovne zadatke ćete ispunjavati u zadanim okvirima, a kolege i šefovi će cijeniti vašu snalažljivost. Osjećate li simptome zaljubljenosti, ne oklijevajte da uradite ono što želite ili smatrate ispravnim. Entuzijazam vam pomaže pokrenuti zbivanja u željenom smjeru.

 

Ribe

RibeZbog sumnji i iracionalnih strahova, istraživaćete partnerovu prošlost. Ako vam nešto oduzima duševni mir, radije otvoreno popričajte o tome. U poslu ćete trpiti uplitanja sa strane koja će usmjeravati vaše poslovanje. Fizičko naprezanje imaće za posljedicu bolove u mišićima pa poštujte granice svoje izdržljivosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info