Dnevni horoskop za 17.05.2017.

0

Ovan

OvanPrihvatite svaku priliku da naučite nešto novo ili da upoznate nove ljude. Lako ćete uspostavljati bliske veze s okolinom, a ono što ćete doživjeti biće korisno i za budući razvoj. Ništa ne stoji na putu vašem ličnom zadovoljstvu, a i komunikacija s partnerom postaje sve kvalitetnija. Uživaćete u davanju i primanju ljubavi.

 

Bik

BikBićete nestrpljivi prema tuđim potrebama. Bliska osoba bi vam mogla uputiti kritiku ili vas optužiti za pomanjkanje saosjećajnosti. Neki odnosi zapašće u krizu. Shvatićete da se nešto mora promijeniti ako želite nastaviti saradnju. Mogli biste prekinuti s nečim i to naglo. Neumoljivo ćete se držati svojih odluka i nećete odstupati.

 

Blizanci

BlizanciBićete skloni novim odnosima i želji za iskorakom iz svakodnevnice. U poslu možete rizikovati, odnosno okušati sreću u područjima za koja niste sigurni šta vam donose u budućnosti. Mogli biste dobiti novo radno mjesto koje podrazumijeva putovanja i terenski rad. Češće kontrolišite pritisak i hronične smetnje. Nemojte zanemarivati zdravlje!

 

Rak

RakIstaknuta je važnost kontakata i putovanja. Sredite račune i razmislite o isplativosti nekih troškova. Razmislite o mogućnostima štednje, osigurajte vrijedne stvari i pokrenite pitanje nasljedstva. Nezadovoljstvo u nekim odnosima dosegnuće vrhunac.

 

Lav

LavU velikoj želji da ispunite nečija očekivanja možete pretjerati i postati zahtjevni prema ukućanima. Mogao bi se dogoditi žešći verbalni ispad i to uglavnom s mlađim članovima porodice. Kada vam završi posao, posvetite se onima koje volite ne misleći na vrijeme i sutrašnje obaveze. Naučite se opuštati i misliti na sebe.

 

Djevica

DjevicaZbog prevelike poslovne zauzetosti potpuno ste zanemarili želje i potrebe bližnjih, a oni bi vam to mogli i zamjeriti. Nemojte dopustiti kolegama da svoje neizvršene zadatke prebacuju na vas. Nezaposleni bi mogli naći novi izvor prihoda. Neki će posjetiti doktora i riješiti zdravstveni problem – potreban vam je odmor.

 

Vaga

VagaVođeni pokretačkom energijom, podstaknućete događaje koji će izazvati lavinu željenih dešavaanja, naročito one ljubavne prirode. Posvetite se aktivnostima i poslovima koji ne trpe odgodu. Pojedinim pripadnicima znaka slijede zaokreti u karijeri, promjene u poslovnom statusu ili unutar porodice. Potpuno ćete promijeniti neke navike i ponašanje.

 

Škorpija

ŠkorpijaProblemi na radnom mjestu iskrsnuće već na samom početku dana i to će vas oneraspoložiti i uznemiriti. No sve će se samo od sebe riješiti, čak i bez vašeg ličnog angažmana. Zato smirite živce, a vrijeme radije iskoristite na neki korisniji način. Redovno uzimanje vitamina ojačaće vas protiv prehlada, iscrpljenosrti i stresa.

 

Strijelac

StrijelacOdlično ćete se prilagođavati drugima i umjeti da pronađete svoj interes u kontaktu sa njima. Svjesni ste da vam je nečija pomoć i podrška neophodna. Neka ponašanja i stavovi emotivnog partnera vam smetaju i teško vam je da održite stabilno stanje u vezi.

 

Jarac

JaracDobri finansijski rezultati podstaknuće vaš potrošački duh. Vratićete dugove, čak i staviti izvjesni novčani iznos na štednu knjižicu. Jureći za poslom i obavezama, zapostavićete važnost partnerstva i emotivnih dijeljenja. Iskoristite svaki slobodan trenutak kako biste se što kvalitetnije proveli s voljenom osobom.

 

Vodolija

VodolijaEnergično ćete prionuti na nove poslove i projekte. Bićete puni ideja, a budete li dovoljno uporni, uspjeh vam je zajamčen. Privući će vas osoba koja je posve različita od vašeg ideala, ali imaće ono nešto čime će uspjeti zadržati vašu pažnju. Uprkos svađama i napetostima, zauzeti će uspješno pronalaziti rješenja za probleme.

 

Ribe

RibePostaćete zatvoreni prema okolini i umjesto da pričate o onome što osjećate, uporno ćete šutiti i trpiti ono što ne biste trebali. Privući će vas osoba koja vam zbog svoje nepovjerljivosti ili nekog drugog razloga nije spremna dati svoje srce. Zasad joj budite samo prijatelj. Ako insistirate na dubljem odnosu, odbićete je od sebe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info