Dnevni horoskop za 16.05.2017.

0

Ovan

OvanIznenadiće vas gomila obaveza koje morate brzo odraditi. Mnogi će vas opterećivati svojim problemima, a pojedinci čak očekivati da zanemarite svoje poslove i posvetite se njima. Ako morate obaviti razgovor s iritantnom osobom, zadržite samokontrolu. Predahnite od svega, učinite nešto za sebe ili se barem odmorite.

 

Bik

BikAko se pojavi bilo kakav problem, lako ćete ga riješiti. Vaše izjave će biti promišljene. Ukoliko s partnerom budete razgovarali o nekim tajnama iz svoje prošlosti, umjesto očekivanog zgražavanja bićete iznenađeni lakoćom kojom je to primio. Samci, razmislite o prilici koja će vam se pružiti – spremni ste za novu ljubav.

 

Blizanci

BlizanciPorodični odnosi zahtijevaće više prilagođavanja. Komunikacija sa starijim ljudima biće bolna točka. U nedostatku vremena za razmišljanje, neke odluke ćete donositi intuitivno ili se osloniti na prijašnja iskustva. Iako se sviđate osobi o kojoj razmišljate, neće biti spremna upustiti se u odnos dok ne riješi vlastite emotivne zavrzlame.

 

Rak

RakNemojte dopustiti da se drugi miješaju u vaš život. Svi problemi s kojima se suočavate jačaju vas kao osobu. Shvatićete da najviše od sebe možete dati upravo u najtežim okolnostima. Dva puta provjerite finansijske odluke i nova poslovna partnerstva, kako biste izbjegli razočarenja ili pogrešne poteze.

 

Lav

LavNaći ćete se na meti raznovrsnih okolnosti koje će iziskivati brzo prilagođavanje. No kako ćete se brzo snaći, većih problema ne bi trebalo biti. Poslovna partnerstva mogla bi vam naštetiti. Oslonite se na sebe, imate dovoljno energije da sami uspijete u onome što ste naumili. Posvetite više pažnje ishrani, spavanju i opuštanju.

 

Djevica

DjevicaPuni energije krenućete u obavljanje poslova. Odnosi s kolegama biće zabavni pa ćete se dobro raspoloženi vratiti kući, a ukućanima prepričavati dogodovštine. Pozitivne ljubavne promjene učvrstiće vam samopouzdanje. U partneru ćete naći sve što tražite, od razumijevanja do intelektualnog nadahnuća.

 

Vaga

VagaOčekuje vas rasprava s roditeljima. Donijećete odluke kojima ćete nekome nešto uskratiti ili ga podučiti većoj odgovornosti. Moguće su poslovne promjene koje nećete popratiti zadovoljstvom, ali vam one neće naštetiti ili vas unazaditi. Ako kupujete tehničku robu ili bijelu tehniku, mogli biste naknadno ustanoviti kvar.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete dobri u planiranju i obavljanju praktičnih zadataka. To će posebno doći do izražaja u poslovima koji iziskuju spretne ruke ili zanatsko umijeće. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, osmislite bogat i sadržajan društveni život. Izlasci donose novo poznanstvo, a nije isključeno ni da vas prijatelji upoznaju s nekim ko će vam se svidjeti.

 

Strijelac

StrijelacOsjetićete potrebu da više vremena provedete u krugu djece ili bliske osobe. No situacije i obaveze daće vam premalo vremena za to. Otvaraju se nove mogućnosti koje će vam omogućiti da riješite finansijski problem. Čega god se prihvatite, rezultati će biti izvrsni. Prihvatićete poziv za posjetu prijateljima ili rodbini.

 

Jarac

JaracViše pažnje polagaćete u svoj vanjski izgled pa će neki odvažno promijeniti stil oblačenja ili novom bojom kose iznenaditi okolinu. Postaćete privlačniji i češće primati komplimente. Ukoliko želite da osvojite osobu koja vam se sviđa, to ne bi trebalo biti problem. Imate sve čime je možete osvojiti – šarm i hrabrost.

 

Vodolija

VodolijaBudite oprezni u poslovnim i finansijskim procjenama, jer vas objektivnost neće najbolje služiti. Pojedinci će vam dijeliti pogrešne savjete, jer neće biti dovoljno upućeni u vašu situaciju. Ako ste na početku veze, budite iskreni, jer ćete poslije teško ostvariti odnos kakav priželjkujete.

 

Ribe

RibeNa poslu ćete dati najbolje od sebe uprkos povećanom stresu. U ljubavi ćete dokučiti razloge svog ili partnerovog nezadovoljstva. Samci će u razgovoru sa simpatijom shvatiti da su osjećanja uzajamna. Odjednom će nestati prepreke koje su vas obeshrabrivale i držale na odstojanju od nje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info