Dnevni horoskop za 14.05.2017.

0

Ovan

OvanPorodična prepirka mogla bi završiti zavađenim stranama. Gubićete energiju na detalje i prepirke s ukućanima, gubeći iz vida da takav pristup neće pomoći u rješavanju problema. I zaljubljeni će imati napetih situacija s partnerom, ali to neće poljuljati stabilnost vašeg odnosa, jer vas vežu jake emocije.

 

Bik

BikSlobodne bi mogla privući osoba koja će probuditi vaše strasti i najaviti velike promjene u emotivnom životu. Moglo bi se raditi o vezi koja će vrlo brzo postati čvrsta pa i trajna. Bićete rame za plakanje prijatelju u životnim problemima. Iako ćete mu uveliko pomoći savjetima, nakon razgovora i sami ćete se osjećati iscrpljeno.

 

Blizanci

BlizanciSlobodoljubivi ste i u potrazi za novim iskustvima. Poželjećete negdje izaći, flertovati i zabavljati se. Uživaćete u utisu koji ostavljate na druge, naročito ako ste svjesni svoje privlačnosti. Domaćice će biti vrijedne – možda ste u iščekivanju dragih gostiju ili ćete se prihvatiti spremanja koje vam neće biti napor nego zabava.

 

Rak

RakOčekivanja od strane ukućana neće vam ostavljati vremena za odmor i zabavu. Teško ćete sami izaći nakraj s nagomilanim obavezama. Osjećaćete da vam treba više mira i neko da vas razumije, ali partner će biti zaokupljen drugim brigama i vama nedostupan. Najviše radosti i veselja pronaći ćete u svojoj djeci.

 

Lav

LavOsjetljivi ste na potrebe bližnjih pa ćete izaći ususret rođacima koje muči egzistencijalni problem. No ovo je ipak dan u kojem će prevladati ljubavna osjećanja. Seksualnost i potreba za uživanjem biće posebno istaknuti. Mogli biste se naći u zagrljaju bivše ljubavi ili nekog u koga ste jako zaljubljeni.

 

Djevica

DjevicaAko ste slobodni, a imate ljubavnih planova, krenite u njihovo ostvarivanje. Šanse za uspješno osvajanje su velike. Ukoliko se nađete u društvu ljudi na položaju, svojim načinom razmišljanja privući ćete njihovu pažnju. Nije isključeno da poznanstvo s nekim od njih brzo preraste u prijateljski odnos.

 

Vaga

VagaNećete se ugodno osjećati u porodičnom okruženju, a kućni poslovi i obaveze će vas iscrpljivati. Nemojte sebi dopustiti da u kući baš sve vi radite, dok drugi odmaraju ili se prave da ne vide koliko se mučite. Pazite da mirna rasprava na temu novca i kućnog budžeta ne preraste u međusobna optuživanja.

 

Škorpija

ŠkorpijaMogli biste krenuti na kraće putovanje, razgovorom doći do kvalitetnih ljubavnih spoznaja ili se zbližiti s partnerovim rođacima. Očekuju vas zanimljivi susreti koji se mogu dogoditi gdje god se zatekli. Nove veze imaju sve šanse za uspjeh, posebno ako se vaš odnos više temelji na dobroj komunikaciji, a manje na strasti.

 

Strijelac

StrijelacVaša nastojanja da obogatite svoj ljubavni život urodiće plodom, ali ne trebate ništa požurivati. Uživajte u rađanju nove ljubavi bez previše razmišljanja šta će biti. Bićete skloni odgađanju dogovora za posljednji trenutak. Imajte na umu da se onaj ko računa na vas mogao ozbiljno naljutiti ako se ne pridržavate obećanog.

 

Jarac

JaracDobro ćete se osjećati i uživati u svakodnevnim aktivnostima. Veseliće vas susret sa poznanicima i zajedničke teme s kojima vam nikad nije dosadno. Ponudi li vam prijatelj poslovnu saradnju, prihvatite je, jer ćete udruženim snagama ostvariti zavidne rezultate. Ako imate simpatiju, osvojite je pozivom na večeru kod sebe.

 

Vodolija

VodolijaSlobodno vrijeme najradije ćete provesti čitajući zanimljivo štivo ili u razmišljanjima o sebi i onome što još želite uraditi ili postići. No, misli bi vam mogle biti depresivne pa će vam se sve činiti preteškim ili neizvedivim. To je samo prilazno neraspoloženje koje će najbolje otkloniti neko u koga imate povjerenja, partner ili dobar prijatelj.

 

Ribe

RibeNepogrešivo ćete osjećati šta neko želi ili treba. Drugi će vas cijeniti i imati povjerenja u vas, ponajviše zbog vaše iskrenost, ali i praktičnog pristupa problemima. Postaćete svjesniji svojih vrijednosti zahvaljujući prijatelju koji će vaših kvaliteta biti svjesniji nego vi sami. U ljubavi stvari naglo kreću nabolje – nekome se sviđate!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info