Dnevni horoskop za 13.05.2017.

0

Ovan

OvanPlanete najavljuju promjene na porodičnom i stambenom planu. Mogli biste obaviti uspješnu kupoprodaju nekretnine, iznajmiti sobu podstanarima ili pokrenuti građevinske radove. Neki će se osamostaliti ili napustiti roditeljski dom. Slobodne trenutke iskoristićete za druženje s rodbinom, izlet, uređenje vrta ili vikendice.

 

Bik

BikBićete traženi i pozivani na razne društvene događaje. Izvrsno ćete se slagati s ljudima, posebno s mlađima od sebe. Vaše mišljenje će se uvažavati, a vodićete i glavnu riječ prilikom porodičnog okupljanja. Drugi će se osjećati ugodno s vama. S mnogo kreativnog duha dovešćete u red svoj stan ili kuću.

 

Blizanci

BlizanciTvrdoglavim i nepopustljivim ponašanjem naljutićete partnera i produbiti nerazumijevanje. Biće vam najlakše okriviti drugu stranu, a na svoje greške ćete biti slijepi. Ako ste sami i neko vam se sviđa, nemojte se suzdržavati od ljubavnih akcija. Sve što preduzmete po tom pitanju, imaće smisla.

 

Rak

RakS lakoćom ćete prodirati u misli i osjećanja sagovornika i donositi ispravne odluke. Neko vama blizak ima ljubavnu dilemu koju neće znati riješiti bez vašeg objektivnog uvida i procjene. Privlačiće vas aktivnosti koje podižu adrenalin, ali vaša kondicija zahtijevaće malo više mirovanja.

 

Lav

LavObuzeće vas nalet optimizma pa ćete podizati raspoloženje onima koji se osjećaju tužno. Nova ljubavna zbivanja moguća su tokom boravka u drugom gradu. Komunikacija u brakovima će se poboljšati. Posvađani partneri pokušaće se pomiriti i iznaći rješenja za probleme koji ih muče.

 

Djevica

DjevicaNećete imati strpljenja s ukućanima pa biste svašta mogli izgovoriti, što će izazvati njihovu ljutnju. Kako biste izbjegli dalje rasprave, znaćete da se trebate izviniti, ali će vam to biti problem. Nećete se moći pohvaliti fizičkom kondicijom. Izležavanje na kauču i dugo ispijanje kafe biće vam milije od fizičkog napora.

 

Vaga

VagaSlobodno vrijeme najradije ćete provoditi s prijateljima. Bićete dobro raspoloženi i spremni na šalu. Godiće vam neformalni razgovori, izlasci i društvo u kojem se možete opustiti. Partner će vas htjeti samo za sebe pa vam može prigovoriti da se osjeća zapostavljeno.

 

Škorpija

ŠkorpijaProšla negativna iskustva polako će blijediti u vašem sjećanju. Bićete rado viđeni i pozivani u društvo. Telefon će vam često zvoniti pa ćete voditi ugodne razgovore. Neko od prijatelja povjeriće vam da je u finansijskim problemima pa ćete mu pomoći malom pozajmicom.

 

Strijelac

StrijelacPutovanja, društveni sadržaji i promjena mjesta boravka približiće vas ispunjenju emocionalnih snova. Za tek sklopljene veze bićete sigurni da je to ono pravo, dok će se oni u dugim vezama i dalje osjećati privlačnima u partnerovim očima. Samci će upoznati osobu koja će probuditi njihovu zatomljenu strast.

 

Jarac

JaracNostalgično prisjećanje na prošlost i trenuci samoće obilježiće dan. Skrivaćete svoje prave emocije, nastojeći ugoditi bližnjima, ali ne i sebi. Mogli biste biti uvučeni u nečiju spletku ili otkriti nečiju tajnu koja će promijeniti vaše mišljenje o dotičnoj osobi. Bićete razočarani u pojedince kojima ste vjerovali.

 

Vodolija

VodolijaNe zapostavljajte društveni život, jer vam može donijeti korisnih poznanstava, a nekima i priliku za flert. Poželjno je da u ljubavnom životu pokažete više inicijative – izjasnite se o svojim osjećanjima, jer partner neće dovijeka čekati. Vaša potraga za društvom u večernjim satima biće vrlo uspješna.

 

Ribe

RibePartner će vam zamjeriti zbog nedostatka nježnosti, ali nemojte reagovati previše burno, jer ste i sami svjesni da u njegovim riječima ima istine. Budite pažljivi prema njemu, čak i ako za to niste previše raspoloženi. Provedite dan u odmaranju. Izbjegnite fizička naprezanja, ali i ljude s kojima nemate mnogo dodirnih tema za razgovore.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info