Dnevni horoskop za 12.05.2017.

0

Ovan

OvanBićete željni novih znanja. Usavršavanje stranih jezika ili savladavanje vještina bitnih za profesiju potpuno će vas zaokupiti. Željećete biti savršeni u onome što radite. Odnosi s partnerom biće isprepleteni zajedničkim ciljevima. Samci bi mogli ostvariti vezu s nekim iz drugog grada, jer ni daljina vas neće spriječiti da se sretnete.

 

Bik

BikVlastitim snagama ćete postići mnogo i nećete posustajati pred teškoćama. Shvatićete šta trebate učiniti i na koji način izaći nakraj s onim što vas opterećuje. Ukoliko prodajete nešto, mogli biste naći dobrog kupca. Mlađe će početi zanimati svijet duhovnosti pa će krenuti u potragu za prikladnom literaturom.

 

Blizanci

BlizanciPripremite se na veći broj obaveza. Nećete biti previše motivisani za rad, ali koliko god vam bilo teško, savjesnost i odgovornost tjeraće vas da sve odradite temeljno i na vrijeme. Imaćete osjećaj da gubite kontrolu nad ljubavnim životom i da se partner sve više okreće svom društvu. Možda je to samo prolazna faza u njegovom životu.

 

Rak

RakBićete napeti pa pripazite da se s nekim ne posvađate. Duboko udahnite i smirite strasti, jer već tokom popodneva vratiće vam se optimizam i raspoloženje. Zdravstvene tegobe poput glavobolje i umora upozoravaju da premalo brinete o sebi. Vrijeme je da za promjenu budete sebični i više mislite na sebe, a manje na druge.

 

Lav

LavBriljiraćete u intelektualnim poslovima kao što su pisanje, prevođenje ili davanje instrukcija. Imaćete snage za sve fizičke i intelektualne napore. Roditelji će posvećivati maksimalnu pažnju odgoju djece. Razmišljaćete o aktivnostima koji bi bili najpogodniji za njihov uzrast.

 

Djevica

DjevicaNedostajaće vam energije i optimizma. Otežano ćete ispunjavati obaveze zbog pomanjkanja ideja i koncentracije. U ljubavnom životu ne nasjedajte na tračeve. Ne vjerujte svemu što čujete i zadržite smirenost u rasplitanju intimnih problema. Ako vam nešto nije jasno, radije o tome pitajte partnera pa ćete shvatiti da nije sve onako kako ste čuli.

 

Vaga

VagaDobre poslovne okolnosti ispuniće vas novim elanom. Ukoliko krećete na put ili se spremate za sastanak, izborićete se za ono što želite, posebno ako je riječ o novcu ili honoraru. Mogli biste obnoviti prekinutu vezu, ali vaša tvrdoglavost može ponovno otvoriti stare probleme oko kojih ste se s partnerom već jednom sporječkali.

 

Škorpija

ŠkorpijaSve ste popularniji pa će vam se mnogi obraćati za savjet ili vas pozivati u svoje društvo. Neke će razveseliti naknada za prekovremeni rad ili uplata koja je sve vrijeme bila upitna. Formula ljubavne sreće biće u vašem dobrom raspoloženju pa ćete se odlično slagati s partnerom i prelaziti preko nekih njegovih upadica i kritika.

 

Strijelac

StrijelacIzvrsno ćete se slagati s bližnjima, unoseći optimizam i pozitivnu energiju u odnose. Posla ćete imati preko glave, ali ćete u tome vidjeti priliku da pokažete šta možete. Partnerova ljubomora podstaknuće vas na veće izljeve ljubavi i nježnosti. U vrtlogu strasti naći će se mlađi pripadnici znaka, s osobom koja ih jako privlači.

 

Jarac

JaracPričekajte s većim poslovima, povucite se i posvetite privatnosti. Budite oprezni ako kupujete nekretninu ili polovni automobil – vodite računa da dokumenti budu uredni. Ne posustajte u ostvarenju poslovnih ideja i akcija, čak i ako sporo napredujete. Upravo takav razvoj situacije omogućiće da vam ništa ne promakne.

 

Vodolija

VodolijaNakon napetih situacija s partnerom, mogli biste se naći u strastvenom zagrljaju i zaboraviti nesuglasice. Roditelji će obaviti razgovor s djecom koji će se ticati njihovog zapošljavanja. Mogli biste posegnuti za nekim poznanstvima i vezama kako biste im olakšali da dobiju posao. Prijatelj vam se odužuje zbog neke vaše usluge.

 

Ribe

RibeNajbolje bi bilo kada biste otišli na kratki godišnji odmor i tako skupili snage za sve što vas dalje očekuje. Nepovoljno razdoblje na poslovnom planu razotkriće pravo lice onih s kojima sarađujete. Pripremite se na to da će šefovi uvijek imati nešto prigovoriti pa se nećete moći oteti utisku da su baš vas uzeli na zub.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info