Vodolija: Sedmični horoskop za period od 08.05. do 14.05.2017.

0

Posao. U ovoj sedmici uspijevate da se organizujete mnogo bolje i biće vam lakše da funkcionišete. Nećete više jurcati toliko kao do sada, a neke situacije koje su vas kočile će se same od sebe riješiti. Pun Mjesec u vašem polju karijere donosi intenzivna dešavanja, ali ona koja vam sada idu naruku. Neke će se prilike otvoriti, a najbolje će proći oni koji rade sa strancima, državnim i javnim institucijama, u sektoru obrazovanja. No, generalno gledano, šta god da radite i u kojoj god da ste djelatnosti, u fazi ste kada rastete i napredujete.

Ljubav. Za slobodne Vodolije nastavlja se jedan fenomenalan period koji vam donosi velika uživanja, kontakte sa prijateljima, zabavna dešavanja i, naravno, prilike za ljubav. Ako već postoji osoba koja vam se dopada, ove sedmice prepreke koje su postojale da se ostvarite kao par, nestaju. Preokret se može dogoditi preko noći, u momentu – u jednom trenutku ćete biti solo, već u drugom zaljubljeni i srećni. Pa, neka tako bude! U vašim emotivnim relacijama, vi i partner sada funkcionišete već mnogo bolje. Prestali ste da se podbadate, da mrcvarite jedno drugo nekim nepotrebnim raspravama, provodite vrlo skladno zajedničke trenutke i uživate i u strasti koja svakodnevno jača. Emotivna stabilnost vam je sada nadohvat ruke.

Zdravlje. Loše navike – alkohol, cigarete, nekretanje, ishrana – sve su ovo stavke koje vam mogu donijeti problem. Potrebno je da što prije mijenjate nešto.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info