Vaga: Sedmični horoskop za period od 08.05. do 14.05.2017.

0

Posao. Ove je sedmice pun Mjesec u vašem polju posla i novca – vrlo su intenzivni, povremeno teški i naporni dani pred vama – ali je u isto vrijeme ovo period kada zaista mnogo možete postići i učiniti. Dosta ste nestrpljivi, iako vam je jasno da neke situacije ne možete požuriti. Ipak, osjećaj da će vam se one izmaknuti iz ruku trenutno ne možete da savladate i možete napraviti neku grešku potpuno bespotrebno, u jakom impulsu. Pokušajte da u kontakte sa drugima uključite više diplomatije, šarma, taktičnosti – ovo će vam biti teško, ali će dati mnogo bolje rezultate!

Ljubav. Ako ste slobodni, nestrpljivi ste. Neko ko vam se jako dopada se mota u vašoj blizini i vi biste tako rado da ovdje nešto što prije pokrenete. No, koliko god se vi trudili, ništa sada od vas ne zavisi, već od druge strane. I sve se hoće pokrenuti, ali mora da postoji pravi momenat. Rekla bih da je jedan takav baš u drugom dijelu sedmice. Prema tome, iskulirajte malo, obuzdajte svoju nestrpljivost i sačekajte još koji dan – biće ovdje lijepih dešavanja! U vašim emotivnim relacijama, sve može biti više nego dobro, a možete i da se pokačite sa voljenom osobom. Malo primirite svoju nervozu, ne preuveličavajte neke stvari i ne pravite dramu od sitnica i uglavnom ćete proći super tokom ove sedmice. Strasti koje su sada aktuelne iskoristite u spavaćoj sobi, ne na nepotrebne rasprave.

Zdravlje. Pretjerivanje ne samo po pitanju hrane, već i po pitanju nekih loših navika. Pokušajte da makar nešto od ovoga regulišete, svedete na “normalnu” mjeru.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info