Strijelac: Sedmični horoskop za period od 08.05. do 14.05.2017.

0

Posao. Već dugo ste u periodu koji vam ne odgovara i koji vas iscrpljuje. Znamo da je teško reći vam u ovakvom momentu da morate biti istrajni i dalje, da se morate zadovoljiti malim pobjedama i malim pomacima nabolje, ali sada je jednostavno tako. Saturn koji ide retrogradno u vašem znaku i polju ličnosti vratiće vas na sve ono što niste odradili kako treba, na sve ono što ste pogriješili ili propustili – budite sada maksimalno odgovorni u poslovnom segmentu i sve ovo će krenuti ubrzo da daje rezultate!

Ljubav. Venera je u vašem polju ljubavi pa novih prilika za slobodne i te kako ima. Doduše, neki od vas su u potpunosti “zaronili” u jednu tajnu priču, koja vam “pomijera pamet” i tlo pod nogama. U svakom slučaju, pred vama su lijepi, solidni dani, ispunjeni zadovoljstvom, kontaktima sa ljudima koji vam dižu raspoloženje i donose osmijeh na lice. Opustite se i uživajte u svemu što se dešava. U vašim emotivnim relacijama, samo nakratko uspijevate da odnos sa voljenom osobom koliko toliko stabilizujete i već u narednom momentu dolazi do problema. Evidentno je da ste vi i partner trenutno na potpuno različitim talasnim dužinama i da je skoro pa nemoguće doći do kompromisa. Umjesto da se situacija smiruje, imate utisak da se konfliktna zona samo proširuje.

Zdravlje. Zbog punog Mjeseca u polju psihe, strahova, ova sedmica donosi nervozu, napetost, stres. Pokušajte da rasteretite misli, krećite se, okružite se pozitivnim ljudima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info