Škorpija: Sedmični horoskop za period od 08.05. do 14.05.2017.

0

Posao. Pa nema šta tu posebno da se priča – ovo je sedmica kada ste toliko u brzini da će biti prosto nemoguće ispratiti vas, a kamoli stati vam na put. Sve se u poslovnom segmentu odvija “sto na sat”, ali sada vam to neizmjerno prija. Nemate strpljenja za spore ljude, za osobe koje samo pričaju, a ne rade ništa. Znate šta je ono što želite i to ćete i dobiti, uz tuđu pomoć, ili samo oslanjajući na sebe. I pored dramatičnih i napetih momenata, i te kako ćete ostvariti one planove koje ste zacrtali. Odlični dani.

Ljubav. Pa dobro došli u jednu strasnu, intenzivnu, ispunjenu jakim osjećanjima, sedmicu. Pun Mjesec je u vašem znaku i polju ličnosti i sigurno je da, ukoliko ste slobodni, više nećete moći da kontrolišete strasti, želje, potrebe – ona dubina i intenzivnost kada je ljubav u pitanju će se probuditi i Škorpije će se konačno pokrenuti. Kvadrat vašeg vladara Marsa sa Neptunom iz polja ljubavi uvešće vas u jednu neobičnu, romantičnu, senzualnu, ali vrlo moguće TAJNU priču. Ne može kod vas ništa jednostavno, morate da komplikujete… U svakom slučaju, eto vama ljubavi pa vi gledajte šta ćete sada sa njom, bila ona tajna ili ne. U vašim emotivnim relacijama, kada se ljubomore, posesivnost i opsesivnost probude – gdje tu mira može biti? Topao savjet – “ratove” sa voljenom osobom vodite u spavaćoj sobi, ne kačite se zbog gluposti.

Zdravlje. Kada se u vašem znaku dešava pun Mjesec, onda znate da će biti i promjena raspoloženja i da ćete se osjećati čas kao na sedmom nebu, čas kao u bunaru. Loše navike sada mogu uzeti maha. Pokušajte makar da ih koliko toliko kontrolišete.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info