Ribe: Sedmični horoskop za period od 08.05. do 14.05.2017.

0

Posao. Nemojte propustiti neke poslovne prilike u ovom periodu. Takođe, trudite se da budete maksimalno otvoreni i korektni prema onima sa kojima ste u kontaktu. Generalno gledano, ovo je dobra sedmica, jer se neka pitanja rješavaju i dolaze do zaključka. Vi ćete biti mnogo mirniji, mnogo sposobniji da funkcionišete na pravi način, jer neka nerviranja nestaju i shvatićete da ste bespotrebno sami sebi tovarili tenziju na vrat. Bolji odnos sa kolegama, ali i sa autoritetima. Problemi sa papirima i dozvolama se rješavaju.

Ljubav. Mjesec je vladar vašeg polja ljubavi, životnih zadovoljstava, zabave pa, pošto je ove sedmice pun i to u znaku Škorpije, sigurno je da će vam donijeti intenzivnost i dubinsku, suštinsku potrebu za ljubavlju. Jedna je osoba u vašoj blizini i sa njom ćete ostvariti tajni kontakt, koji može biti izuzetno romantičan, senzualan i nježan. U kom će pravcu ovaj odnos ići na dalje, to tek ostaje da se vidi. Za sada ste u potpunosti zaneseni i uživate u svemu što vam se dešava. U vašim emotivnim relacijama, uglavnom je u ovoj sedmici solidna situacija. Doduše, ne možete povremeno da pobjegnete od ljubomore, od posesivnosti, od sumnji u partnerovu vjernost. No, na svu sreću, ovi su trenuci kratkotrajni i neće u većoj mjeri uticati na vaš odnos.

Zdravlje. Nećete moći mnogo da se žalite po pitanju zdravlja ove sedmice. Povremena melanholija, koja je lako rješiva. Dobro ste.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info