Rak: Sedmični horoskop za period od 08.05. do 14.05.2017.

0

Posao. Odnos sa kolegama će uglavnom biti dobar tokom ovog perioda, mada ćete imati par dana u drugom dijelu sedmice kada ćete povremeno imati osjećaj da ćete “puknuti” od nerviranja zbog njih. Nemirni ste i nesigurni zbog Marsa u polju podsvijesti, bojite se budućnosti, strahujete od konkurencije, ali sve je ovo uglavnom bez pravih razloga. Realno gledano, uopšte nije loša poslovna sedmica pred vama. Povezaćete se ponovo sa nekim starim saradnicima, otvoriti vrata novih poslovnih saradnji i primijetićete da imate više poštovanja od strane autoriteta i nadređenih.

Ljubav. Dragi slobodni Rakovi, pun Mjesec u znaku Škorpije i vašem polju ljubavi, životnih zadovoljstava i zabave donijeće vam jednu jako intenzivnu sedmicu, obojenu strašću i potrebom za partnerom. Pošto je vladar polja ljubavi Mars vama iza leđa, u polju tajni, moguće je uplitanje u nešto za šta nećete baš odmah željeti da svi znaju. Takođe, nekima od vas ovo može donijeti nemogućnost da i sebi samom priznaju da su zainteresovani za osobu koja je eventualno zauzeta ili se ne uklapa baš u ono što biste vi željeli od ljubavi. U vašim emotivnim relacijama ove su sedmice aktuelna promjenjiva, ali vrlo intenzivna osjećanja. Ovo će biti mješavina strasti, posesivnosti, ljubomore. Nešto ćete teže funkcionisati sa partnerom i non stop se osjećati kao da ste na emotivnoj “klackalici”.

Zdravlje. Tokom ove sedmice aktuelni su problemi sa urološkim traktom. Moguća pojava bakterija u urinu. Uzimajte više tečnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info