Ovan: Sedmični horoskop za period od 08.05. do 14.05.2017.

0

Posao. Ulazak u ovu sedmicu će vas momentalno razbuditi, jer vas od samog njenog početka čeka ogroman broj obaveza i nešto lošije sporazumijevanje sa poslovnim saradnicima i partnerima. I pored napetog početka, ostatak radne sedmice je dosta stabilan i miran – pred vama su dani kada ste puni ideja, kada neka vaša kreativna rješenja mogu zaživjeti ili ćete biti u prilici da ih podijelite sa zainteresovanima. Proširenje poslovanja sa strancima. Moguće je da će i konkurencija biti aktivna. Ne dozvolite da vas to omete.

Ljubav. Pun Mjesec u znaku Škorpije budi intenzitet i strasti, a kvadrat Neptuna sa vašim vladarem Marsom donosi jaču potrebu za romantikom, naglašenu senzualnost i velike emotivne snove. Nemojte sada razmišljati koliko su ti snovi realni i koliko će dugo trajati – slobodni Ovnovi će se prepustiti jednom velikom ljubavnom zanosu koji ih vuče i uživaće u svakom trenutku. Ne čekajte, ne oklijevajte – samo ćete se kajati zbog propuštenih prilika. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, sve izgleda mnogo bolje nego inače. Između vas i partnera ponovo su se aktivirale jake strasti, a sa njima je nekako lakše prevazići i eventualne, sitnije probleme. Vrijeme je da raščistite neke situacije, jer to sada možete. Dobri dani su pred vama, iskoristite ih.

Zdravlje. Problemi sa pritiskom, glavoboljama i sinusima biće aktivni još tokom ove sedmice. Ipak, u dosta manjoj mjeri nego ranije. Potrebno je da ozbiljno razmislite o nekim svojim lošim navikama. Vrijeme je da ih se odreknete. Budite oprezni u saobraćaju, ne sjedajte za volan umorni ili pod dejstvom alkohola.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info