Lav: Sedmični horoskop za period od 08.05. do 14.05.2017.

0

Posao. Pred vama je vrlo uspješna poslovna sedmica. Vrlo brzo ćete shvatiti da ste u samom centru dešavanja, da dosta toga zavisi od vas, da se saradnici i poslovni partneri oslanjaju na vaše prijedloge. I te kako će vam ovo prijati, ali vam donijeti i ono što vam je toliko nedostajalo do sada – da se vaša ambicija u potpunosti probudi i da shvatite kolike su nebrojene mogućnosti tek pred vama. Riješićete neke probleme mnogo lakše nego što ste to mislili, strasti će se smiriti, papiri koji su nedostajali će se nabaviti, a pokrenuće se i dogovori koji su do sada bili u zastoju.

Ljubav. Lijepi su dani pred usamljenim pripadnicima ovog znaka. Okruženi ste pozitivnim ljudima, pozitivnim dešavanjima – možda ćete u početku biti malo statični, ali će vas sve ovo brzo “povući” – opustićete se i početi istinski da uživate. Neko od bivših partnera malo pa malo pa vam se javi – zainteresovan je za susrete, za neka neobavezna “druženja” – vi vidite da li vam nešto ovog tipa odgovara ili ne. U vašim emotivnim relacijama, pun Mjesec u znaku Škorpije i vašem polju doma i porodice može donijeti potrebu za suštinskim promjenama ovih odnosa. Takođe, probudiće usnule strasti, ali donijeti i dašak ljubomore i posesivnosti. U dužim vezama – sada lakše dolazite do dogovora, zajedničke planove je moguće realizovati. U suštini, oboje se osjećate bolje.

Zdravlje. Vrijeme je da krenete u veliko čišćenje – sada je moguće promijeniti životne navike, usvojiti neke nove, malo vam fali pa da se osjećate više nego dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info