Jarac: Sedmični horoskop za period od 08.05. do 14.05.2017.

0

Posao. Prvo, računajte na veliku podršku od strane prijatelja, od strane onih koji vam duguju uslugu ili osoba koje shvataju koliki je potencijal u vama. Drugo, koliko god vam povremeno bilo teško i bili spremni da odustanete po nekim pitanjima, nemojte. Rješenja su ove sedmice nadohvat ruku, budite još malo strpljivi i istrajni u onome što ste pokrenuli. O svakom svom potezu sada razmišljate na pravi način, sklapate dobre dogovore i dolazite u kontakt sa osobama koje imaju dobre poslovne ponude za vas.

Ljubav. Samci, vrijeme je da se prepustite emotivnim dešavanjima i novoj priči koja je tu. Neke otežavajuće okolnosti i svoje sopstvene strahove od ljubavi i prepuštanja ste vrlo uspješno prevazišli i ova sedmica donosi ono što vam je potrebno – ljubav – i to na velika vrata. Dobra je ovo priča i može trajati. Uživajte u njoj! U vašim emotivnim relacijama, ima i te kako pozitivnih promjena u odnosu sa voljenom osobom. Problemi se mnogo lakše rješavaju, problematična komunikacija postaje prošlost, sve češće se smijete zajedno i uživate u društvu jedno drugog. Nećemo zanemariti i strast, koja je sada i te kako prisutna i koja je samo jedan dodatni “začin” da uljepša vaš odnos i pomogne vam da se u potpunosti stabilizujete.

Zdravlje. Jedino što vas sada može kočiti u zdravstvenom segmentu i donositi vam probleme jeste stanje vaše psihe. U ovoj sedmici se možete smiriti jednim velikim dijelom. Budite u kontaktu sa ljudima koji vam donose dobro raspoloženje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info